logo
Peşte gratinat, cu sos de roşii
Peşte gratinat, cu sos de roşii

Ai nevoie de: peşte, 100 gr. unt, 80 gr. făină, 250 ml lapte, 50 gr. parmezan, trei linguri suc de roşii.
Mod de preparare: Peştele spălat şi uscat bine, se sărează, se dă prin făină şi se prăjeşte la foc mare în untdelemn încins, până se rumeneşte. Se pune, apoi, într-o cratiţă unsă cu unt şi se toarnă deasupra un amestec format din: 50 gr. unt, 20 gr. făină, 250 ml lapte, 30 gr. parmezan, trei linguri suc de roşii, sare. Se pun peste peşte bucăţele de untură şi se presară totul cu parmezan ras. Se dă la cuptor până se rumeneşte.
Poftă bună!



loading...
comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie


Filarmonica Sibiu

Energy

Eurotrip Rekze
Fundatia APT
APM

Biteco