logo
Peşte gratinat, cu sos de roşii
Peşte gratinat, cu sos de roşii

Ai nevoie de: peşte, 100 gr. unt, 80 gr. făină, 250 ml lapte, 50 gr. parmezan, trei linguri suc de roşii.
Mod de preparare: Peştele spălat şi uscat bine, se sărează, se dă prin făină şi se prăjeşte la foc mare în untdelemn încins, până se rumeneşte. Se pune, apoi, într-o cratiţă unsă cu unt şi se toarnă deasupra un amestec format din: 50 gr. unt, 20 gr. făină, 250 ml lapte, 30 gr. parmezan, trei linguri suc de roşii, sare. Se pun peste peşte bucăţele de untură şi se presară totul cu parmezan ras. Se dă la cuptor până se rumeneşte.
Poftă bună!



comentarii
1 comentarii

Oferta noua: castiguri online. Cautam urgent operatori pe internet. Castigurile sunt foarte motivante. Lucrati acasa la dvs, la calculator, in timpul liber. Asiguram instruire gratuita si de cea mai buna calitate. Trebuie sa aveti varsta de 18 ani si cunostinte minime de navigare pe internet. Cereti acum detalii la adresa de email a unuia dintre coordonatorii echipei noastre: ade_rizescu@yahoo.com
Cristina
28.04.2017 00:24
93.115.17.38
Din aceeasi categorie
burduf sevis

Vacanta Eurotrip
Fundatia APT
Auchan
Licitatie publica