Tribuna
Paste cu ricotta, usturoi şi verdeţuri
Paste cu ricotta, usturoi şi verdeţuri

INGREDIENTE: 160 gr paste, 100 gr ricotta, două linguri de lapte, doi căţei de usturoi, patru fire de pătrunjel, 20 frunze de busuioc, 20 frunze de mentă, 35 ml ulei de măsline, 10 gr unt, 10 gr parmezan, sare, piper şi chili.

MOD DE PREPARARE: Înainte de toate, puneţi pastele la fiert, cu sare. Puneţi într-o tigaie ulei şi căliţi usturoiul. Mixaţi cu blenderul restul de ulei, ricotta, laptele, sarea şi piperul negru.

Tocaţi verdeţurile.

După ce se fierb pastele, încingeţi uleiul şi adăugaţi usturoiul pisat, pe care îl căliţi. Adăugaţi fulgii de chili şi amestecaţi, după care puneţi untul la topit.

Adăugaţi pastele, după ce le scurgeţi, în tigaie. Amestecaţi până prind mirosul usturoiului. Adăugaţi verdeţurile şi lăsaţi două minute pe foc.

Adăugaţi sosul de ricotta şi parmezanul.

Poftă bună!





comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
sevis

marquardt

casino

CibinFEST

Profesional PN

Neo Plan

Vacanta Eurotrip
espressor
paltinul
info
turboclima
Licitatie publica

accentmedia