logo
Papricaş de pui
Andra MARINESCU
4167 vizualizari
Papricaş de pui

Gãluște: 150 gr. fãinã, patru ouã, douã linguri de unt, douã linguri brânzã rasã, sare și piper.
Puneți la fiert un sfert de litru de apã cu unt și sare. La pri­ mul clocot, puneți fãina și amestecați pânã se desprinde de pe cratițã. Puneți apã la fiert, cu sare. Lãsați sã se rãceascã aluatul, adãugați ouãle, brânza și piperul și frecați bine. Puneți gãluștele cu lingura în apa clocotitã, fierbeți la foc mic circa 20 de minute.
Pui: Un pui mare, douã linguri de smântânã, douã cepe, o lingurã pastã de roșii, o lingurã de papricã, o lingurã de unturã, 300 ml supã de carne, pãtrunjel și sare.
Tãiați ceapa în formã de peștișori și puiul în circa opt bucãți. Încingeți untura, puneți ceapa la rumenit. Adãugați papricã, carnea, douã prafuri sare. Puneți supa la încãlzit cu pasta de roșii. Când s-a rumenit carnea, stingeți cu supã fierbinte. Mai fierbeți înãbușit 45 de minute, dupã care adãugați smântâna, sã se îngroașe sosul, și gãluștele. Presãrați pãtrunjel.
Poftã mare!

 



loading...
comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie


Filarmonica Sibiu

Energy

Eurotrip Rekze
Fundatia APT
Auchan