logo
spartan
Imprimeurile florale, vedetele verii
Imprimeurile florale, vedetele verii
Nicio vară nu trece fără să ne înnoim garderoba cu măcar o rochie cu imprimeu floral. Reprezentantele sexului frumos şi-au creat un obicei din acest lucru, astfel că fiecare anotimp călduros îmbogăţeşte măcar puţin dulapul cu haine. Există, însă, o regulă, surprinsă şi de specialiştii fashion one.ro, cum că nicio vară nu ar fi... vară, fără un imprimeu floral. Fie că e vorba de maci, margarete sau lalele, luminează orice zi, atunci când porţi o "grădină" pe tine.

Vara, străzile abundă de ţinute înflorate, petalele curg pe siluete de toate felurile. „De la rochiile clasice, la cele romantice, cu umerii goi, până la cele de ocazie. Că tot e sezon de nunţi, petreceri aniversare sau botezuri. Un must have al acestei veri. În special, rochiile lungi înflorate. Super romantice, cu un aer fresh şi foarte feminin, le poţi găsi în diferite variante: pe fundal negru sau alb, super-colorate, rochii tip maiou, cu umerii goi, cu aplicaţii florale cu efect 3 D. Multe gusturi, multe posibilităţi.”, ne sfătuiesc stiliştii La Femme România, citaţi de one.ro.

Floral şi romantic, casual şi esenţial, seducător, atâtea stiluri pentru tot atâtea ocazii din zi. Conform aceleiaşi surse, o rochie înflorată te poate purta de la cele mai pure sentimente copilăreşti, până la cea mai wow apariţie într-o recepţie cu stil. Rochiile lungi scufundate mai întâi în culori bogate, se revarsă apoi într-o explozie florală. Tabloul continuă cu cele într-o combinaţie de flori cu elemente geometrice, printuri sau boho-chic. Acestea din urmă, de departe învăluie privitorul în mister: dantela seducătoare şi  efectul de transparenţă permit să se vadă atât cât trebuie.

Alte tipuri de rochii

În afară de rochiile cu imprimeuri florale, vara aceasta - cât a mai rămas din ea - se mai poartă rochiile tip cămaşă, ce pot fi purtate în diverse combinaţii, chiar şi cu costumul de baie.

Seara, sunt recomandate şi rochiile blazer, inspirată de garderoba masculină.

De la jachetă de jeans, la botine sau cizme western

Cum le schimbi genul? Ei bine, accesoriile vin să completeze ţinuta, oferindu-i un plus de eleganţă sau senzualitate. În funcţie de moment, poţi combina rochia înflorată cu o jachetă de jeans şi o pereche de botine sau cizme western. Sau o poţi asorta cu o pereche de sandale cu şireturi în jurul gleznei şi bijuterii etno-chic. Balerinii sunt perfect valabili şi în această situaţie. Alege-i pe cei într-o singură culoare, pentru a nu crea un aspect supraîncărcat. Pentru o ţinută de seară, poţi opta pentru o pereche de sandale cu toc stiletto şi poţi adăuga puţin mai multă strălucire prin alegerea bijuteriilor potrivite.

Coafura?!

În ceea ce priveşte părul, el nu trebuie să-ţi dea prea multă bătaie de cap. O coadă împletită într-o parte, un coc lejer sau pur şi simplu un păr lăsat în voia lui, cu atât mai mult dacă e ondulat sau creţ...e tot ceea ce ai nevoie.

Totodată, poţi opta pentru bucle lejere, foarte naturale, pe care să le realizezi cu ajutorul ondulatorului.


comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
sevis

marquardt

sounds

Vacanta Eurotrip
espressor
paltinul
info
Covoare
turboclima
artmania
Licitatie publica

accentmedia