Gorgandin  Domeniul Viticol Apold
logo
Apulum
Dovlecei la cuptor cu pinoli și verdețuri
Dovlecei la cuptor cu pinoli și verdețuri

INGREDIENTE: doi dovlecei mici, trei căţei de usturoi, zece frunze busuioc, cinci frunze mentă, 15 gr. pinoli, două fire mărar, o linguriţă de oţet de vin alb, două linguri ulei de măsline, sare, piper şi iaurt grecesc pentru servire.
MOD DE PREPARARE: Alegeţi dovlecei mici, tăiaţi-i rondele la maxim 1 cm. Presăraţi-i cu sare şi stropiţi-i cu o lingură de ulei. Amestecaţi şi aşezaţi-i într-un strat în tavă de copt, tapetată cu hârtie de copt.
Coaceţi dovleceii circa 20 de minute, până se rumenesc.
Adăugaţi într-o tigaie două linguri de ulei şi prăjiţi pinoli până se rumenesc. Adăugaţi usturoiul şi căliţi-l. Adăugaţi dovleceii copţi şi amestecaţi. Adăugaţi oţetul.
După ce trageţi tigaia de pe foc, adăugaţi verdeţurile tocate. Amestecaţi, adăugaţi sare şi piper, după gust.
Serviţi cu iaurt grecesc.
Poftă bună!





comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
sevis

mcdonalds

Covoare

Vacanta Eurotrip
espressor
sport
info
Licitatie publica

accentmedia