logo
Desert cu migdale sau nuci
Andra MARINESCU
4525 vizualizari


INGREDIENTE: 80 gr. zahăr farin, 100 gr. făină, trei albuşuri, coajă rasă de la o jumătate de lămâie, 50 gr. migdale/ nuci - după preferinţă - tăiate felii.
MOD DE PREPARARE: Bateţi albuşurile împreună cu zahărul până obţineţi o spumă tare. Se încorporează făina şi coaja rasă de lămâie, apoi, cu ajutorul unui cornet, se pun grămăjoare lunguieţe pe o tavă unsă şi presărată cu făină. Bateţi puţin tava de masă, pentru ca acele grămăjoare să se lăţească. Daţi la foc încet. La final, scoateţi câte una şi răsuciţi în jurul unei cozi de lingură de lemn.
Poftă bună!

 



comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Fabrica de lactate Sevis

Vacanta Eurotrip
Fundatia APT
Licitatie publica