Tribuna
Cum te îmbraci cool în zilele cu temperaturi scăzute
Andra MARINESCU
3848 vizualizari
Cum te îmbraci cool în zilele cu temperaturi scăzute
Temperaturile scăzute ne fac, deseori, să nu ne mai dorim să ieşim din casă. Specialiştii revistelor de modă oferă soluţii care să ne motiveze să ne facem drum prin oraş, să ne bucurăm de o zi la birou sau o plimbare în parc. Ca să faceţi faţă vremii reci cu brio şi mulţumire, Cosmopolitan oferă câteva recomandări cu privire la ţinute cool.

Neonul

Astfel, se spune că în topul tendinţelor pentru 2019 se află nuanţele neon. Le veţi vedea peste tot odată ce se va instala sezonul de vară, dar, potrivit Cosmopolitan, puteţi începe de pe acum să le încorporaţi în outfituri – arată senzaţional alături de tonuri dark sau neutre (negru, bleumarin, nuanţe de bej). Un bodysuit galben neon e modul perfect de a puncta o ţinută alcătuită în rest numai din piese negre.

În plus, în zilele în care este atât de frig încât sunteţi obligate să vă acoperiţi din cap până în picioare în straturi peste straturi de haine, adăugaţi o pată neaşteptată de culoare sub forma unui guler neon, întrevăzut subtil pe dedesubtul unui outfit all black.

Căciuli sau pălării cu eşarfă

Pentru această perioadă, sunt recomandate şi căciulile. Protejează capul şi le puteţi înlocui şi cu pălării tot de sezon, peste o eşarfă tricotată, înnodată asemenea unui turban.

Dresuri colorate

Un must have în acest sezon îl reprezintă dresurile colorate. Potrivit aceleiaşi surse, puteţi purta o pereche de dresuri mate într-o culoare aprinsă atâta vreme cât păstraţi restul outfitului cât mai simplu.

Secretul? Accesorizarea!

Outfiturile pentru zilele reci pot părea banale dacă nu le accesorizaţi corespunzător.

O pereche de ochelari de soare cu formă interesantă sau o geantă mai specială este tot ceea ce aveţi nevoie pentru a face până şi cea mai basic ţinută de iarnă să iasă în evidenţă. Ochelarii de soare inspiraţi de ski goggles sau de cei de ciclism sunt în topul trendurilor pentru 2019, arată Cosmopolitan.

Culorile tari vă scot din zona de confort

De asemenea, cel mai simplu mod de a face un outfit basic să iasă în evidenţă în zilele mohorâte este să vă bazaţi pe culori tari.

Iar dacă vreţi să echilibraţi un look, optaţi pentru o curea care să vă accentueze talia. Peste haine din materiale mai subţiri, se potriveşte hamul.

FOTO - Cosmopolitan

 


comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
sevis

Pastravaria Laita

Vacanta Eurotrip
espressor
paltinul
info
Licitatie publica

accentmedia