logo
Cum să porţi cămaşa de blugi, indiferent de vârstă
Andra MARINESCU
3070 vizualizari
Cum să porţi cămaşa de blugi, indiferent de vârstă
Există câteva piese vestimentare care nu ţin cont de vârstă, iar printre ele se numără şi cămaşa de blugi. Este o alegere excelentă pentru oricine îndrăzneşte să o poarte cu stil, asortând-o potrivit. Lejeră şi modernă, te ajută să îţi creezi orice look, fie mai sport, fie casual sau chiar elegant, numai bună pentru ieşit în oraş cu fetele, o plimbare în parc sau chiar pentru serviciu. Mai jos vă prezentăm câteva idei despre cum puteţi să puneţi în valoare o astfel de piesă.

Tendinţele în stil nu apun niciodată şi nicicând nu se demodează nimic, pentru că anii se tot reîntorc în modă. În anii '90, s-a purtat denimul, iar regula de bază era atunci: cu cât mai mult denim, cu atât mai frumos.
Se spune că tinerii poartă cel mai des o cămaşă de blugi, dar de ce să ţii cont de vârstă?
Casual
Bineînţeles, primul lucru care ne trece prin minte e să integrăm cămaşa de blugi într-o ţinută casual, potrivită pentru o întâlnire cu prietenii sau o plimbare în natură.
Alături de o pereche de blugi sau pantaloni mulaţi, ochelari de soare şi o pălărie, cămaşa de blugi te scoate din impas! Este potrivită pentru toate anotimpurile, pentru că o poţi găsi fie fără mâneci, fie cu mâneci lungi, potrivită şi pentru serile mai răcoroase de vară.
Cu o fustă sau rochie. şi hai la plimbare!
Cămaşa de blugi poate fi combinată şi cu o fustă sau o rochiţă şi o pereche de sandale ori balerini, fiind o opţiune, spun specialiştii pentru fetele care vor să adopte un stil deschis şi cuminte, care merg în călătorii sau vor să iasă la un suc. De asemenea, dacă încălţămintea va fi cu tocuri înalte, stilul se schimbă şi destinaţia poate fi clubul.
Secretul nasturilor
Dacă îi închei toţi nasturii şi o combini cu o fustă poate fi perfectă pentru o zi de muncă. Dacă o laşi uşor descheiată şi îi pui pe dedesubt o maiou, este bună pentru timpul liber sau pentru festivalurile la care participi.
O zi în denim
Dacă optaţi pentru o ţinută de zi din denim trebuie să aveţi grijă la accesorii. O pereche de blugi, o cămaşă de blugi, o curea cu ţinte sau accesorii care ies în evidenţă, tocuri şi o geantă mai extravagantă pot alcătui o alegere bună pe care să o folosiţi în orice situaţie, pentru că nu veţi trece neobservată.
Piesă clasică, nelipsită
Cămaşa de blugi este o piesă clasică din garderoba oricărei femei şi poate fi inclusă în orice fel de combinaţii, cu pantaloni scurţi sau lungi, cu flori sau paiete, skinny etc. Ea poate fi purtată fie închisă, fie strânsă cu o curea, fie lăsată liberă pe lângă corp.
Aşa că dacă nu ai încă o cămaşă din denim, trebuie să mergi la shopping!
comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
sevis

kogalniceanu

smeralda

marquardt

Vacanta Eurotrip
espressor
sport
info
filarmonica
Licitatie publica

accentmedia