Tribuna
Crochete cu dovlecei
Crochete cu dovlecei

INGREDIENTE: trei dovlecei, două ouă, 250 gr. făină, 100 gr. parmeazan, 150 ml apă, sare, piper, ulei.
MOD DE PREPARARE: Tăiaţi dovleceii în felii şi aşezaţi-i într-o sită. Săraţi-i. Puneţi peste ei o farfurie şi ceva greu. Lăsaţi circa 30 de minute, până când nu mai iese lichid din ei.
Pregătiţi aluatul, amestecând făina, ouăle, parmezanul, sarea şi piperul, după preferinţă. Adăugaţi apă, până obţineţi o compoziţie omogenă.
Aşezaţi apoi dovleceii scurşi peste aluat. Amestecaţi. Încingeţi într-o tigaie uleiul şi puneţi câte două linguri de compoziţie pentru fiecare crochetă.
Rumeniţi pe ambele părţi, după care scoateţi crochetele într-un vas cu şerveţel, ca să absoarbă uleiul.
Poftă bună!





comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
sevis

marquardt

jidvei

Sibiul de odinioara

fmct

Comunicat de presa smart city parking

Vacanta Eurotrip
espressor
paltinul
info
Covoare
turboclima
Licitatie publica

accentmedia