logo
Ciuperci ciobăneşti
Andra MARINESCU
2835 vizualizari
Ciuperci ciobăneşti

INGREDIENTE: 1,5 kg ciuperci cu pălărie mare, 150 gr. slănină afumată, 200 gr. brânză, 150 gr. urdă şi piper.

MOD DE PREPARARE: Tăiaţi picioruşul ciupercilor, spălaţi-le şi aranjaţi-le într-o tavă. Tocaţi mărunt picioruşul şi slănina. Frământaţi urda cu brânza. Puneţi în pălării mai întâi tocătura, apoi, peste tocătură, brânza cu urdă. Piperaţi. Frigeţi pe jar slăbit, cu puţină apă pe fundul tăvii, până se rumeneşte puţin brânza.

Poftă bună!



comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Fabrica de lactate Sevis

Festivalul Enescu la Sibiu

Vacanta Eurotrip
Fundatia APT
Auchan aduce inovatia si distractia
Licitatie publica