logo
Ciorbă rădăuţeană
Ciorbă rădăuţeană

INGREDIENTE:

- 1 piept pui

- 1 morcov

- 1 ceapă

- 1 rădăcină pătrunjel

- 1 ţelină mică

- 100 g smântână

- 2 gălbenuşuri

- 3 căţei usturoi

- pătrunjel verde tocat

- sare

- piper

MOD DE PREPARARE:

Puneți carnea la fiert şi eliminați spuma care se formează. Adăugați legumele tăiate în bucăţi mari şi condimentați cu puţină sare. Lăsați la fiert până se înmoaie bine. Scoateţi carnea şi legumele din zeama în care au fiert. Tãiați pieptul fâşii subţiri, îl adãugați în oală, pasați legumele, cu excepţia cepei (pe care o aruncați) şi le puneți în oală. Potriviți cu sare.

Amestecați smântâna cu gălbenuşurile şi adăugați o lingură de supă. Opriți focul, lăsați cinci minute şi adăugați amestecul de smântână cu gălbenuşuri. Amestecați bine, adăugați usturoiul pisat şi pătrunjelul tocat mărunt.

Poftă bună!





comentarii
1 comentarii

Selectam din timp moderatori de anunturi. Cerem seriozitate.Trebuie sa verificati anunturile pe care alte persoane le posteaza, apoi sa le aprobati afisarea in sistem. Nu este necesara experienta. Va invatam noi totul. Cereti detalii la adresa de email: adi_uifelean@yahoo.com
Adi
18.03.2018 14:52
Din aceeasi categorie
sevis

kogalniceanu

smeralda

jidvei

marquardt

sibiul de odinioara

omirom

Vacanta Eurotrip
espressor
sport
info
Licitatie publica

accentmedia