logo
Cheesecake cu dovleac
Andra MARINESCU
1789 vizualizari
Cheesecake cu dovleac

INGREDIENTE

Pentru cremă: 230 g cremă de brânză dulce (Philadelphia/Mascarpone); 50 g zahăr tos; 55 g zahăr brun; 350 g piure de dovleac; 1 esenţă de vanilie; 1/2 linguriţă scorţişoară; 1/2 linguriţă ghimbir; 1/4 linguriţă nucşoară; 230 g frişcă bătută.

Pentru blat/crustă: 10-11 biscuiţi graham; 120 g unt nesărat topit; 25 g zahăr tos; 23 g zahăr brun.

MOD DE PREPARARE: Întâi de toate, faceţi piureul de dovleac. Sfărâmaţi biscuiţii graham şi puneţi într-un robot de bucătărie, împreună cu restul ingredientelor, până se obţine un rezultat omogen. Tapetaţi o tavă cu blatul obţinut. Daţi la conceglator.

Bateţi într-un vas brânza dulce cu zahărul tos şi cel brun, până obţineţi un rezultat cremos. Adăugaţi piureul de dovleac, esenţa de vanilie, scorţişoara, ghimbirul şi nucşoara. Amestecaţi până la omogenizare. Adăugaţi, apoi, frişca bătută.

Scoateţi tava din congelator şi turnaţi umplutura. Puteţi presăra şi puţină scorţişoară deasupra sau frişcă.

Lăsaţi la rece circa două ore.

Poftă bună!





comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
sevis

kogalniceanu

smeralda

marquardt

artmania

sound

Vacanta Eurotrip
espressor
sport
info
filarmonica
Licitatie publica

accentmedia