logo
Cele mai bune trucuri de machiaj pe care le poţi folosi în 2018
Andra MARINESCU
1893 vizualizari
Cele mai bune trucuri de machiaj pe care le poţi folosi în 2018
© ytimg.com
Iată care sunt cele mai bune trucuri de machiaj care o să vă îmbunătăţească rutina de îngrijire, anul acesta.

Potrivit elle.ro, aplicaţi, întot­deau­na, fondul de ten uniform, folosind mişcări de taponare de sus în jos, pentru a ascunde cât mai bine pu­ful de pe ten. Când vă demachiaţi, folosiţi mişcări de jos în sus, pentru a curăţa cât mai bine puful de pe faţă, care se mai numeşte şi ”peach fuzz”.
Aplicaţi fardul de obraz puţin deasupra zonei care se formează între nas şi obraji atunci când zâmbiţi, pentru a îi oferi un aspect mai ferm, care va întineri tenul.
Când vine vorba despre ilumi­nator, acesta trebuie aplicat deasu­pra pomeţilor. Îl mai puteţi aplica şi în colţul intern al ochiului, în zona arcadei, imediat sub sprânceană şi, foarte puţin, pe vârful nasului. Dacă vreţi să fiţi glam până la capăt, puteţi să aplicaţi iluminatorul şi pe umeri.

Pudra de fixare, un “must have”

Pentru a obţine un machiaj care să reziste pe tot parcursul zilei, fără să vă încărcaţi prea mult tenul, folosiţi o pudră de fixare tran­slu­cidă. Dacă nu aveţi probleme cu excesul de sebum, puteţi să o apli­caţi doar în zona T (pe frunte, pe nas şi pe bărbie) sau în zonele care devin mai uleioase în timpul zilei, dar încercaţi să evitaţi zona obrajilor, pentru a nu încărca prea mult tenul.
Nu uitaţi să adaugaţi un anticear­căn atât sub ochi, cât şi în colţurile gurii şi la baza nărilor. Acestea sunt zonele în care pielea este mai deco­lorată, iar anticearcănul va acoperi în profunzime eventualele pete şi va conferi tenului un aspect uniform.
Când sunteţi nehotărâte, folosiţi culoarea ”peach”. Este culoarea care complimentează orice tip de ten şi se potriveşte de minune cu orice subton al pielii. Îl puteţi aplica atât pe pleoape, cât şi pe buze şi, de ce nu, chiar şi în obraji. Faţa va străluci instantaneu.

Cele mai bune trucuri de machiaj pentru zona ochilor
Dacă aveţi pleoapa căzută, folo­siţi un ondulator de gene. Poziţio­naţi-l la baza genelor şi strângeţi uşor, pentru câteva secunde. Apoi, mutaţi-l cu atenţie spre mijlocul ochiului şi abia apoi spre exterior.
Dacă aveţi un tub de mascara care este aproape uscat, nu îl aruncaţi. Puteţi folosi periuţa pentru a pieptăna şi descurca genele, înainte de aplicarea mascarei.
Când sunteţi presate de timp, puteţi să săriţi peste fardul de pleoape şi să aplicaţi puţin ilu­mi­nator în centrul pleoapei supe­rioare. Astfel, de fiecare dată când veţi clipi, pigmentul va prinde lu­mină şi veţi părea mai odihnită şi mai diafană.
Cel mai natural mod de a vă umple golurile din sprâncene este să pieptănaţi sprânceana în jos, înainte de aplicarea produsului pe care îl folosiţi (creion, gel), iar apoi după ce aţi umplut golurile, să pieptănaţi în sus. Opţional, puteţi folosi şi un gel pentru fixare.
Dacă sunteţi foarte obosită, aplicaţi un iluminator cu subton mov, în colţul intern al ochiului.  Vă va face ochii să pară mai mari şi o să arătaţi ca şi cum aţi fi odihnită.
Dacă aveţi pielea mai uscată în zona ochilor, folosiţi un strop de balsam de buze sau cremă de gălbenele în jurul ochilor. O să încetinească apariţia ridurilor fine şi o să creeze o bază bună pentru concealer.
După ce aţi aplicat rujul, folosiţi o pensulă unghiulară pentru a curăţa conturul, cu ajutorul unei picături de anticearcăn, pentru a împiedica rujul să se întindă.
Nu uitaţi că cea mai rapidă şi eficientă metodă pentru a le oferi buzelor un plus de culoare şi strălucire (şi să le faceţi să pară mai mari) este să aplicaţi un luciu de buze foarte glossy, sau să conturaţi buzele, după aplicarea rujului.
Cele mai bune trucuri de machiaj te vor ajuta să ai întotdeauna un look cool şi trendy.

 

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
sevis

filarmonica

Vacanta Eurotrip
espressor
sport
info
Licitatie publica

accentmedia