Tribuna
Ce se poartă sezonul acesta? De la pălării extravagante, la costum masculin şi perle
Ce se poartă sezonul acesta? De la pălării extravagante, la costum masculin şi perle
© lionesseflatiron.org
Noul sezon a readus în trend piese din anii trecuţi. Fusta din denim reinterpretată, turbane cu imprimeuri, pliseurile şi pantalonii cu pense sunt doar câteva dintre articolele care vor face furori în această perioadă. De asemenea, ar trebui să vă îmbogăţiţi garderoba cu un costum masculin care se poartă în acest sezon, cu un sacou supradimensionat şi un cardigan animal print, spun specialiştii Elle.ro.

De exemplu, dacă vreţi să fiţi cool la birou, specialiştii în modă recomandă cardiganul animal print, purtat cu botine albe şi o cămaşă clasică din poplin, sau fustă plisată, combinată cu un blezer cu un imprimeu vibrant şi un colier masiv.
Costumul masculin este şi el o opţiune pentru acest sezon, la birou, mai ales dacă ar fi combinat cu o maletă fină. Nu în ultimul rând, puteţi opta pentru o zi la serviciu la un sacou supradimensionat, potrivit cu încălţări sport, sau pentru o rochie cu bascheţi în acelaşi imprimeu.

Fustă din denim, în vogă
O apariţie cool v-aţi putea creiona şi cu o fustă din denim, reinterpretată, cu inserţii de material, cu paiete, în timp ce piesele sport pot fi purtate cu elemente preţioase.

Perlele, în trend
În ceea ce priveşte accesoriile, puteţi alege bijuteriile cu perle, asortate unei ţinute simple, poate sport.
Apoi, specialiştii în modă recomandă pantalonii cu pense, imprimeurile aztece, rochiile vaporoase cu un imprimeu tradiţional sau ciorapii cu lego.

Se poartă bejul!
Din garderobă nu pot lipsi în această perioadă nuanţele de bej. Din cap până în picioare, ar putea creiona un look cool, purtat la orice ocazie.
Nici bulinele nu s-au învechit, întrucât pot fi purtate pe rochii feminine, nici prea moderne, nici prea retro.

Pene şi pălării
Conform specialiştilor Elle.ro, sezonul acesta a venit cu aplicaţii de pene, dar şi cu pălării extravagante. Un alt element-vedetă al anilor '90 revine. Este vorba despre celebra plasă, ce se întoarce sub forma unor rochii, topuri, veste, salopete, pantaloni, fuste.

Genţile supradimensionate
Cât despre genţi, ei bine, sezonul acesta se poartă cele supradimensionate. Fie în varianta clasică, neagră, fie în culori mai vii, se găsesc în magazinele de profil pentru toate preferinţele. De asemenea, în perioada asta se poartă şi genţile de tip bucket.

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
sevis

Pastravaria Laita

Vacanta Eurotrip
espressor
paltinul
info
Licitatie publica

accentmedia