logo
Ce se poartă în sezonul toamnă-iarnă 2018 - 2019? Umerii voluminoşi, rochiile - sacou şi catifeaua!
Andra MARINESCU
6501 vizualizari
Ce se poartă în sezonul toamnă-iarnă 2018 - 2019? Umerii voluminoşi, rochiile - sacou şi catifeaua!
Toamna-iarna 2018 - 2019 vine cu de toate, în garderoba noastră. Cu rochii tip sacou, catifea, umeri supradimensionaţi, tricotaje, piele, imprimeuri, volănaşe şi argintiu. Specialiştii xmodax.com au dat deja tonul trendului pentru următorul sezon care se anunţă unul foarte variat în ceea ce priveşte shopping-ul şi înnoirea garderobei.

Rochia-sacou

În top se află sacourile la două rânduri de nasturi,  în culori de bază, precum şi o combinaţie de materiale diferite după textură: piele şi tweed, ţesături de costum şi satin. Optând pentru modelele pe talie, acordaţi atenþie brâurilor de piele late - spun specialiştii în modă - cu catarame metalice masive. Inovaţia sezonului toamnă-iarnă 2018-2019 este rochia-sacou cu elementele din cape, iar aici vom avea nevoie de mănuşi de piele cu lungimea până la cot.

Catifea nobilă

Anterior, aceasta era considerată o textură exclusiv aristrocratică, astăzi o stofă foarte des întâlnită în noul sezon. O rochie de catifea este un must have care cu siguranţă îşi va găsi un loc în garderobă, pentru toate ocaziile posibile şi imposibile. Ne îndreptăm toată atenţia spre catifea, în special spre rochiile-furou, rochiile istorice stilizate, care ne reamintesc de ţinutele doamnelor nobile ale cavalerilor, precum şi spre modele îndrăzneţe de rochii ultra-mini şi rochii tip maiou.

Stil Baby Doll

Nuanţele roz însoţesc rochiile pufoase în stil Baby Doll. Elementele stilului de păpuşă pătrund în garderoba sezonului toamnă-iarnă, aducând cu ele şi dispoziţia de primăvară.

Ombre

În centrul atenţiei sunt ţesături de mătase de diferite texturi: de la satin lucios la ºifon translucid uşor. Ideea pentru o imagine de seară impecabilă este o schemă de culoare închisă, cu o tranziţie de la negru la un smarald orbitor sau albastru. În plus, există şi variaţii în roşu de vin, liliac şi ciocolată.

Croiala liberă

În această toamnă, potrivit xmodax.com, rochia îşi pierde în mod evident forma: croiala maxim liberă, lungimea până la podea, ţesăturile naturale. Uneori, seamănă chiar şi cu o cămaşă de dormit oversize, cu comoditatea căreia aproape nimic nu poate concura. Se pare că este total nepotrivită după mărime, însă acesta este efectul dorit. Aceasta poate uşor dezgoli umărul, adaugă volum şi poate acoperi complet pantofii. Dacă vorbim de confort, alegem o geantă spaţioasă şi pantofi din piele.

Rochii tricotate

Şi puloverele comode oversize sunt la modă în toamna-iarna 2018-2019 înlocuite de rochii midi şi maxi de lână foarte comode. Principiul e acelaşi: guler înalt, mâneci largi, ornamente din fire de lână. Le completăm cu franjuri, blană, inserţii din piele sau îmbrăcăm dedesubt o fustă plisată.

Piele

O opţiune minunată a fost şi va rămâne pielea: artificială, naturală, mată sau lăcuită – în orice format. Şi dacă încă nu aţi găsit încă rochia de piele perfectă, atunci în noul sezon va trebui să o faceţi neapărat. În plus, acum puteţi să o alegeţi pentru aproape orice tip de corp: rochie creion, croială largă, sarafane din piele cu o fustă lungă, stil cămaşă, rochie-sacou şi multe altele.

În sezonul care urmează, vor fi la modă şi rochiile-furou în stilul anilor ’70, rochiile mini, imprimeul pestriţ, gulerul de cămaşă, mânecile cu volănaşe, rochiile cu curea lată, luciul argintiu, rochiile cu decor din blană şi umerii voluminoşi.


comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
sevis

salonul auto

turboclima

Vacanta Eurotrip
espressor
sport
info
Covoare
Licitatie publica

accentmedia