logo
Ce piese vestimentare nu vor muri niciodată
Ce piese vestimentare nu vor muri niciodată
Odată cu noul sezon, trebuie să facem o schimbare şi în garderobă. De cele mai multe ori, dăm fuga în magazine cu câteva zile înainte de începerea unui nou anotimp şi rezolvăm şi această problemă, având în minte sfaturile şi recomandările specialiştilor. Există, însă, câteva piese vestimentare care nu se demodează niciodată şi în care, deci, merită să investeşti cu drag şi spor!

Stiletto, oricând

Unele dintre cele mai importante piese din garderoba permanentă sunt pantofii stiletto, negri, care ar trebui să fie piesa de rezistenţă a colecţiei de încălţăminte a unei femei. Astfel de pantofi ajută orice ţinută şi pun în valoare eleganţa, mai ales dacă ea se poartă pe tocuri cât mai înalte.

Paltonul clasic

Paltonul până la genunchi, cu liniile sale clasice, nu va ieşi niciodată din inimile designerilor. În cazul în care nu ai unul în garderoba ta, neapărat trebuie să cumperi, pentru că vei fi mereu la modă! Ai grijă ca lungimea paltonului să nu depăşească genunchii. Pentru a-l putea asorta, alege o culoare neutră, precum gri, bej sau negru.

Sexy sau serioasă?

Rochia neagră, mulată pe corp, este, de asemenea, un "must have" pentru orice sezon. Sexy, elegantă şi, totodată, serioasă, conferă un aer aparte pentru orice ieşire. Asortată cu bijuteriile potrivite, cu un colier sau o brăţară extravagantă şi cu o pereche de pantofi simpli şi înalţi, te scoate din anonimat.

Office

Sacoul negru este o alegere foarte bună pentru orice sezon. Piesă clasică, conferă seriozitate şi un outfit trendy. Este la îndemână pentru ieşirile de afaceri sau la birou.

Blugii, dintotdeauna pentru totdeauna

Mereu în tendinţe vor fi şi jeanşii, preferaţi atât de mult de majoritatea femeilor pentru lejeritatea cu care se poartă. Blugii drepţi, clasici sau strâmţi dau bine pe tocuri şi sunt perfecţi pentru orice ieşire cu fetele.
De asemenea, cămaşa albă va fi întotdeauna la modă şi este ideală pentru birou sau ieşirile oficiale. O puteţi asorta cu orice tip de jeanşi sau cu pantaloni office, accesorizând-o cu o geantă şi bijuterii potrivite.

Genţile mari

În ceea ce priveşte domeniul poşetelor, geanta de dimensiuni mari va fi mereu o alegere perfectă atunci când o doamnă de afaceri are o întâlnire importantă şi, inclusiv, multe de cărat (acte, chei, portofel, o umbrelă şi produse cosmetice pentru ca întotdeauna să arate bine).
Cât despre eşarfe, se poartă orice culoare, oricând, dacă o asortezi bine.
 
Dacă vorbim de accesorii...

*Perlele sunt ideale pentru a marca eleganţa şi rafinamentul. Ocaziile pentru a le purta sunt nenumărate! Perlele vor fi mereu la modă!
*Cureaua lată datează, în modă, din anii '30 şi subliniază talia. De culoare neagră sau bej, ziua sau seara, poate fi purtată cu o rochie, o cămaşă sau un cardigan.
*Pălăria, de asemenea, este ideală oricând. Puteţi opta şi la pălăria bunicii, pe care să o recondiţionaţi într-un anume fel.
comentarii
1 comentarii

Dragi prieteni,
Numele meu este Dr. Thompson Gaba Osemwegie, am un aparat de turnare vraja pot arunca o vraja asupra ta
numele
DR THOMPSON GABA OSEMWEGIE
28.09.2016 04:04
Din aceeasi categorie
sevis

kogalniceanu

smeralda

marquardt

Vacanta Eurotrip
espressor
sport
info
filarmonica
Licitatie publica

accentmedia