logo
Ce piese vestimentare nu se demodează niciodată
Andra MARINESCU
4317 vizualizari
Ce piese vestimentare nu se demodează niciodată
Există câteva piese vestimentare care nu se demodează niciodată, ci trec testul timpului. De exemplu, rochia neagră, pantofii stiletto, paltonul până la genunchi, cămaşa albă, jeanşii şi genţile supradimensionate.

Primul "must have", jeanşii

Jeanşii vor fi întotdeauna la modă, spun designerii. Este obiectul preferat al tuturor persoanelor de sex feminin, din dulapul cărora nu le lipsesc câteva perechi, drepţi, mai evazaţi, clasici sau tăiaţi, care arată bine cu tocuri, tenişi, balerini sau sandale cu ori fără toc, pe care să îi asortaţi ieşirilor în oraş, locului de muncă şi aşa mai departe. Jeanşii sunt un "must have", pentru că niciodată nu vor ajunge în punctul în care nu vor mai fi la modă. Bineînţeles, purtaţi ce model vă avantajează şi în care vă simţiţi cel mai bine!

Genţi

Nici genţile supradimensionate ori clasice nu se vor demoda niciodată, mai spun specialiştii. Noi, femeile, avem multe accesorii de luat cu noi, de la chei, la umbrele - că cine ştie când plouă? - , portofel, o agendă, rujul, parfumul şi alte produse de make-up. Toate acestea au nevoie de spaţiu, aşa că cel mai potrivit este să aveţi o geantă mare şi încăpătoare, în care să găseşti tot ce ai nevoie într-o zi lungă.

Geanta business este la fel de utilă în garderoba unei femei, ca şi clutch-ul, care, bine asortat, te va ajuta să ieşi în evidenţă.

Feminitate sau masculinitate, în alb

Cămaşa albă este potrivită pentru o zi serioasă la birou. Feminină, poate fi combinată cu o fustă tip creion sau chiar cu jeanşi. La modă este şi cămaşa albă de inspiraţie masculină, care a devenit un element clasic în dulapul unei femei. Este potrvită oricărei siluete şi poate fi purtată la orice ocazie.

Un palton neutru

Dacă tot a venit toamna, nu ezitaţi să vă înnoiţi - dacă nu aveţi deja - cu un palton până la genunchi, în nuanţe neutre. Un palton de stofă de o lungime potrivită este perfect pentru zilele mai posomorâte, pe care să îl purtaţi pe deasupra unei rochii sau unei ţinute cu pantalon.

Lenjerie...

Iar când vine vorba de arătat bine, femeile sunt preocupate de ele chiar şi acasă. Aşa că din sertarul cu lenjerie intimă nu trebuie să le lipsească una sexy, în care să se simtă bine şi să aibă încredere. Lenjeria poate fi purtată pe sub un tricou sau jeanşi, fiind piesa de rezistenţă a ţinutei.

Ochelarii de soare

Nu în ultimul rând, să nu uităm de ochelarii de soare, utili atât vara, cât şi iarna. Ei scot o ţinută din anonimat şi protejează împotriva radiaţiilor UV.


comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
sevis

tdc sibiu

traistuta culturala

Vacanta Eurotrip
espressor
sport
info
filarmonica
brukenthal
Licitatie publica

accentmedia