logo
FITS
Ce nuanţe se poartă în primăvara-vara 2018: de la galben şi roşu, la ciocolată şi arcadia
Andra MARINESCU
2306 vizualizari
Ce nuanţe se poartă în primăvara-vara 2018: de la galben şi roşu, la ciocolată şi arcadia
© lifeofardor.com
Albastrul marin, laptele de cocos, nispul, galbenul, roşul, movul deschis se află printre culorile şi tendinţele care se poartă în sezonul primăvară- vară 2018. Designerii au stabilit că, în acest an, dulapul nostru trebuie să fie foarte îndrăzneţ, aşa că au decis că e timpul pentru un boom al culorilor.

Clasicul
În primul rând, se poartă culorile clasice, precum albastrul marin.  Profundă, dar, în acelaşi timp, o nuanţă suficient de moale formează uşor un tandem cu multe altele. Să luăm de exemplu, potrivit xmodax.com, trei culori care reprezintă stilul maritim, adică albastru, alb şi roşu, adăugăm imprimeul în dungi, un accesoriu metalic mare (de exemplu nasturi masivi) şi suntem gata pentru o călătorie pe iaht. Din largul mării, coborâm la mal şi alegem un look office: pantaloni drepţi albaştri (sau un costum cu pantalon), un top alb de mătase în stil lenjerie şi un clutch-mapă în nuanţă de roşu închis.
Apoi, se poartă laptele de cocos, uşor de asortat. Nuanţa albă a acestui lapte a devenit populară în ultima perioadă şi se regăseşte îndeosebi în ţesăturile naturale, fără luciu, precum inul sau bumbacul.
De asemenea, bejul este o atracţie pentru specialiştii care dau tonul în modă, care spun că nu trebuie să ne lipsească în acest sezon un trenci clasic şi o pereche de balerini bej, asortaţi cu accesorii aurite.


Se poartă lămâia
Pentru un plus de îndrăzneală, nu uitaţi nici de galbenul aprins. Citricele nu dau greş niciodată în garderoba voastră, dacă ştiţi să le asortaţi. Luminozitatea lor nu va trece neobservată pe stradă şi va putea fi combinată cu roz, alb sau nuanţe de auriu strălucitor.
În acest sezon se poartă şi nuanţa arcadia, ce combină verdele cu albastrul deschis. Aceasta ar trebui asortată cu accesorii moderne, dar cât mai simple.
Roşul nu trebuie, de asemenea, să lipsească din dulap, pentru că femeile puternice au nevoie de el. Un look alcătuit numai din haine roşii şi accesorizat aşa cum trebuie ar putea atrage multe priviri la o petrecere sau chiar pe stradă.


... şi ciocolata!
Ciocolata a fost şi ea sursă de inspiraţie pentru acest sezon. Nuanţa acesteia se găseşte mai ales pe fuste scurte, pantaloni evazaţi sau jachete cu umeri voluminoşi.
Paleta de primăvară-vară 2018 a adunat nuanţe pentru toate ocaziile, luând în considerare subtilităţile alegerii unei garderobe de bază, a unei imagini în stil smart-casual, precum şi a unui look de seară şi de zi cu zi, se mai arată pe xmodax.com. Multe dintre ele, în plus, se combină destul de armonios una cu celalaltă: de la galbenul excentric de lămâie şi arcadia vintage, până la nisipul cald şi maroul ciocolată.

 

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
sevis

turboclima

book festival

Vacanta Eurotrip
espressor
sport
info
Covoare
Licitatie publica

accentmedia