logo
Ce modele de unghii se poartă în 2018
Ce modele de unghii se poartă în 2018
În fiecare an apar noi trenduri şi modele care sunt în vogă şi la mare căutare, motiv pentru care încercăm mereu să fim în pas cu acestea. Dacă doreşti să ai o manichiură exemplară, deosebită şi modernă, îţi prezentăm câteva modele de unghii care se poartă în 2018, din care poţi face alegerile cele mai bune, care să te reprezinte.

În anii trecuţi, modelele de unghii French sau cu diverse aplicaţii erau la modă, însă anul 2018 aduce noi modele de unghii care vor face ravagii printre iubitoarele de manichiuri şi care doresc să fie mereu în pas cu moda.

Potrivit www.yve.ro, pentru perioadele reci ale anului 2018, se recomandă culorile metalizate, iar lungimea unghiilor trebuie să fie medie, forma lor - uşor rotunjită. Unghiile multicolore ies din calcul, la fel şi aplicaţiile florale sau cu diverse modele, în această perioadă. Stilul simplu va fi mai apreciat!

Ca nuanțe, poţi opta pentru albastru, gri sau roşu metalizat, fără sclipici!

Pentru perioadele calde şi vara anului 2018...

...se recomandă modelele cu flori, cât mai multe flori, de culori cât mai diverse.

Chiar dacă în anii anteriori, s-a subliniat ideea de a renunţa la modele mult prea încărcate, multicolore, florale, şi se punea accentul pe modelele cu linii, iată că vara aduce culori peste culori şi modele cât mai multe, sofisticate, care să vină aplicate sau pictate pe unghii.

Culorile adoptate trebuie să fie cu aspect fresh şi energice, care să înlocuiască manichiura clasică. Dacă unghiile tale sunt frumos ornate cu modele cu flori sau cu o mică pictură a unui peisaj de vară, ai dat lovitura!

Dacă optezi pentru unghiile cu gel, iată care sunt trendurile în 2018:

Poţi încerca unghiile model stiletto, unghiile uşor rotunde sau ovale; unghiile pătrate par să aparţină de domeniul trecutului.

Culorile pastelate sunt preferabile culorilor tari, iar ca lungime trebuie să fie scurte şi delicate. Pe lângă culorile pastelate, poţi apela la clasicele nonculori, alb şi negru, care se pot combina. Clasicul French rămâne o variantă, dar cade pe un loc inferior faţă de modelele de unghii pictate, care au diverse elemente sau chiar animăluţe desenate.

Cât despre aplicaţiile şi bijuteriile pentru unghii, acestea nu mai sunt la mare căutare ca altădată. Dacă sunt puţine, sunt binevenite şi apreciate. Un model de unghii pastelate, "stropite" cu mici diamante sau pietricele, ori aplicaţii făcute din acryl, va fi alegerea ideală, însă asigură-te că nu exagerezi cu acest tip de accesorii pentru manichiură.

Dacă vrei să fii în pas cu modelele de unghii care se poartă în 2018, încearcă să nu duci lucrurile la extrem!


comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
sevis

filarmonica

Vacanta Eurotrip
espressor
sport
info
cascaval
Licitatie publica

accentmedia