logo
Ce geci se poartă iarna aceasta. De la glamour, la blană de oaie şi accente metalice
Andra MARINESCU
3582 vizualizari
Ce geci se poartă iarna aceasta. De la glamour, la blană de oaie şi accente metalice
© missguided.com
Iarna se apropie cu paşi repezi, iar termometrele nu mai sunt deloc "îndurătoare", arătând temperaturi scăzute. Ce ne rămâne de făcut? Să avem grijă de noi! În primul rând de sănătate, apoi şi de garderoba noastră. Aşa că femeile dau iama în magazine, mai ales că în această perioadă unele oferte sunt irezistibile. Cel mai important articol din dulap rămâne geaca sau jacheta pentru sezonul rece. Ea face cam tot look-ul iernii, pentru că acoperă orice purtăm pe dedesubt. Când alegem articolul preferat, trebuie să ţinem cont de locurile pe care le frecventăm.

Este deja cunoscut faptul că o femeie vrea să arate bine, indiferent de anotimp sau de gradele din termometre. Uneori, îndură frig, numai pentru că îi place cum îi vine o anumită ţinută.
Designerii spun că în acest sezon se poartă cojocul din blana de oaie, imprimeurile, accentele metalice, aspectul clasic, dar şi ţinutele sport. În funcţie de preferinţe, puteţi opta pentru geci scurte sau lungi, mai simple sau sofisticate, bombere sau jachete din piele.
Ceva glamour
Pentru doamnele şi domnişoarele îndrăzneţe, există gecile cu scliplici. Cu cât mai mult glamour, cu atât mai bine. Motivele disco sunt încă la mare căutare şi se găsesc în variante scurte, până la mijloc sau chiar până la genunchi.
Strălucirea lor atrage atenţia celor din jur. Astfel de piese pot fi asortate cu fuste, rochii, bluze sau pantaloni din atlas, iar pantofii pot fi din piele lăcuită. Cele mai dese culori întâlnite la acest capitol sunt negru, crem, bronz sau bleu.
Puf
Gecile din puf sau matlasate sunt un alt "must have" al sezonului rece. Portivite pentru orice ocazie, aceste piese creează un look interesant, mai ales dacă optaţi pentru culori provocatoare.
După spusele specialiştilor în modă, gecile albe sunt cele mai căutate.
Blana
Blana este o altă opţiune pentru iarnă. Nu ar trebui să ne lipsească nici aceasta. Scurte sau lungi, gecile pot fi combinate cu fel de fel de accesorii. La modă sunt combinaţiile precum velvetul dur sau piele întoarsă şi guler de blană.
De altfel, cojocul din blană de oaie este o variantă clasică, dar la îndemână. Imprimeurile etno şi motivele florale pot completa ţinuta, asortată, de asemenea, cu accestorii  potrivite.
Total look
Iarna aceasta se poartă şi total look-uri, adică să ai din cap până în picioare aceeaşi culoare la articole. Roşu, alb, negru, verde, galben sau imprimeuri florale ar fi o alegere bună pentru zilele posomorâte.
Sport
Apoi, să nu uităm de gecile sport. O jachetă care seamănă cu una de ski ar putea fi interesantă, dacă o integraţi într-un look cool.

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
sevis

tdc sibiu

traistuta culturala

Vacanta Eurotrip
espressor
sport
info
filarmonica
brukenthal
Licitatie publica

accentmedia