Tribuna
Ce costume de baie se poartă în vara lui 2016
Ce costume de baie se poartă în vara lui 2016
A venit vara! Atât în calendare, cât şi în termometre! Ştrandurile s-au deschis, iar sezonul de plajă 2016 a fost declarat, oficial, inaugurat. Cea mai mare grijă pentru noi, reprezentantele sexului frumos, rămâne alegerea costumului de baie, care să ni se potrivească perfect trupului şi personalităţii. Dacă vă întrebaţi ce modele se poartă în vara lui 2016, mai jos vă oferim câteva sugestii. Bineînţeles, orice Evă e frumoasă când se simte bine în pielea ei şi are încredere în forţele proprii şi imaginea sa!

A-ţi cumpăra un costum de baie perfect poate fi o corvoadă. Până găseşti un costum care să îţi vină bine la bust şi posterior, să fie drăguţ şi să te reprezinte poate dura şi câteva luni. În această vară, s-au lansat noi tendinţe. Aşa că poţi ţine cont de ele:
*Costumul de baie întreg, decupat ca în '80
Aceasta ar fi prima variantă pe care v-o propunem. În cazul în care ai urmărit serialul "Baywatch", găseşti acolo inspiraţia! Avantajul acestui costum de baie este acela că alungeşte silueta şi creează iluzia unor picioare care - parcă - nu ar mai avea sfârşit.
De altfel, poţi opta pentru costumele de baie întregi, clasice, care îţi vor da un confort aparte.
*Costumul de baie cu top
Este recomandat îndeosebi fetelor şi femeilor care au o alură sportivă, dar şi sâni mici.
Doamnele şi domnişoarele care doresc să se bronzeze uniform nu pot purta acest costum, fiind recomandat mai ales celor care vor să înoate fără griji.
*Costumul de baie cu decolteu adânc
Dacă ai sânii mari, atunci musai trebuie să ai în garderoba de plajă un astfel de costum de baie.
Acesta poate fi îmbrăcat doar dacă ai de gând să faci parada modei pe plajă, să stai pe şezlong sau să bei un suc rece. Nu este recomandat înotului, nefiind un costum care să rămână sigur... pe tine.
*Costumul cu bustieră
Dacă nu îţi plac bretelele de sutien şi preferi ceva cât mai lejer, îţi recomandăm costumul de baie de tip bustieră. Te vei simţi confortabil în orice situaţie!
*Schimbă doar sutienul!
În general, slipul este greu de găsit. Dar dacă descoperi o pereche care ţi se potriveşte de minune (de preferabil de culoare neutră), îţi rămâne doar să te joci cu ce poţi purta mai sus. Astfel, alege diferite modele de sutien, de la cele clasice, la cele decupate, cu franjuri sau fără bretele.
Pe lângă costum, nu uita de:
*Cremă de protecţie solară, potrivită tenului tău;
*Pălărie şi ochelari de soare;
*O carte, dacă îţi place lectura; Ori table, cărţi de joc sau rummy.
Cum te pregăteşti de plajă
*Exfoliază o dată pe săptămână pielea, eliminând celulele moarte. Astfel, bronzul va fi uniform.
*Hidratează pielea.
*Expune-te treptat la soare.
*Bea multe lichide şi foloseşte produse de piele, de calitate!







comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Targul de Cariere

Comunicat de presa

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
adi eco
Licitatie publica

ACCENT MEDIA