Tribuna
Ce accesorii se poartă primăvara aceasta şi care piese vestimentare nu mor niciodată?
Ce accesorii se poartă primăvara aceasta şi care piese vestimentare nu mor niciodată?
Vremea devine din ce în ce mai frumoasă, iar garderoba noastră, a doamnelor şi domnişoarelor, trebuie să înflorească odată cu ea. În dulap facem loc hainelor de primăvară, punând în relief, totodată, piese care nu mor niciodată şi sunt în trend în orice an. Aceste piese de bază pot fi combinate în orice outfit de primăvară, astfel încât nu trebuie să alergaţi prin magazine după ultimele noutăţi.

 

Aceste piese prind culoare mai ales datorită accesoriilor.

De exemplu, un palton lejer nu se va demoda niciodată, arată Unica. Chiar dacă plouă afară sau se anunţă o zi însorită, un palton lejer se potriveşte de minune cu orice outfit primăvăratic. Puteţi opta pentru variantele clasice de negru sau bej sau puteţi alege culori îndrăzneţe, în ton cu vremea călduroasă.

În ceea ce priveşte lungimea paltonului, ea ar trebui să ajungă măcar la jumătatea coapsei. Paltonul foate fi combinat cu o pereche de ghete cu toc şi purtat la orice ocazie.

O altă piesă care nu moare în nicio primăvară este rochia înflorată, care ar trebui să fie nelipsită din dulapurile reprezentantelor sexului frumos.

 

Imprimeurile florale, nemuritoare

În plus, imprimeurile florale nu sunt numai pentru primăvară, ci se potrivesc oricărui sezon şi oricărei ocazii. Primăvara, ele sunt puse în evidenţă, fiind în ton cu sezonul colorat. Potrivit Unica, fie că e vorba de o rochie pe care o veţi purta la birou, fie una de seară, puteţi găsi cu siguranţă un model pe gustul vostru. Imprimeurile cu trandafiri, lalele şi bujori sunt perfecte primăvara. Pentru un look îndrăzneţ şi cu personalitate, puteţi combina fără probleme rochia florală cu o pereche de "mom jeans".

O pereche de blugi este, de asemenea, un "must have" în garderobă. Blugii salvează orice situaţie, fiind potriviţi fie pentru o ieşire în oraş, pentru o plimbare sau chiar şi pentru o zi la birou.

 

Accesoriile fac diferenţa

De exemplu, un ceas care să vă reprezinte personalitatea şi se potriveşte mai multor ţinute.

Potrivit aceleiaşi surse, când alegeţi să purtaţi un ceas, nu vă încărcaţi outfitul cu multe bijuterii în jurul gâtului. În acest fel, veţi păstra atenţia celor din jur pe încheietura mâinii şi pe detaliile ceasului. De asemenea, puteţi alătura ceasului o brăţară fină, din aceeaşi colecţie cu ceasul, pentru că mulţi producători pun la dispoziţia clienţilor această posibilitate.

Şi eşarfele pot fi o opţiune pentru un look deosebit, cool şi lejer. Ele pot fi purtate şi în jurul gâtului. Rămâne la alegerea voastră ce material vă alegeţi dar şi ce culori combinaţi pentru a vă conferi un aer de eleganţă şi rafinament.

 

Look colorat

De altfel, şi culorile sunt la mare căutare în rândul bijuteriilor. Alegeţi accesorii care să se potrivească cu ţinuta.

La modă sunt în acest sezon bijuteriile din metale contrastante. Astfel, conform specialiştilor Unica, dacă aveţi brăţări din cupru, aur şi argint, le puteţi pune laolaltă şi veţi crea un efect unic, care va propulsa rapid întreaga ţinută. De asemenea, sfatul stiliştilor este să alegeţi un material dominant ca proporţie, alături de alte metale. De exemplu, alături de cercei şi inele de argint, puteţi să purtaţi brăţări subţiri din aur roz sau pietre semipreţioase.


comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
sevis

marquardt

casino

CibinFEST

Profesional PN

Neo Plan

Vacanta Eurotrip
espressor
paltinul
info
turboclima
Licitatie publica

accentmedia