Tribuna
brukenthal museum
Brioşe din făină integrală
Brioşe din făină integrală

INGREDIENTE: două banane mari foarte coapte, 300 g de făină integrală, 1/2 linguriţă praf de copt, o lingură bicarbonat de sodiu, un praf de sare, 100 g de zahăr brun,
280 ml de lapte bătut, un ou bătut uşor, 75 g de ulei de măsline, 200 g de afine proaspete, o lingură de zahăr.
MOD DE PREPARARE:
Încăl­zeşte cuptorul la 180 de grade. Pregăteşte o tavă cu
12 compar­timente pentru brioşe. Zdrobeşte bananele cu o furculiţă. Amestecă făina, praful de copt, bicarbonatul de sodiu şi zahărul brun într-un castron mai mare. Toarnă laptele în mijloc, oul bătut, bananele şi uleiul de măsline. Amestecă rapid până când toate in­gredientele se încor­porează. Adau­gă afinele şi mai ames­tecă de  două ori. Distribuie aluatul în cele 12 com­partimente şi presară deasupra fiecăruia câte un praf de zahăr. Coace brioşele 20-25 de minute, până cresc bine şi se rumenesc. Lasă tava să se răcească timp de câteva minute, apoi scoate brioşele şi serveşte-le.
Poftă bună!





comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
sevis

targul de craciun

Comunicat de presa policrom final

Vacanta Eurotrip
espressor
paltinul
info
turboclima
Licitatie publica

accentmedia