logo
Brioşe cu fulgi de ciocolată
Brioşe cu fulgi de ciocolată

INGREDIENTE: trei ouă, 250 gr. făină, 200 gr. zahăr, 200 gr. iaurt, 100 gr. unt, 10 gr. praf de copt, 50 gr. ciocolată amăruie şi esenţă de vanilie.
MOD DE PREPARARE: Mixaţi untul moale cu un praf de sare şi zahărul până devine cremos. Adăugaţi ouăle, mixaţi după fiecare. Puneţi iaurtul şi esenţa de vanilie, apoi făina amestecată cu praful de copt. Mixaţi până se omogenizează. La sfârşit, puneţi fulgii de ciocolată. Turnaţi compoziţia în formele de brioşe. Băgaţi la cuptor circa 30 de minute.
Poftă bună!

 



comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Fabrica de lactate Sevis

Vacanta Eurotrip
Fundatia APT
Licitatie publica