Tribuna
Biscuiţi cu ciocolată şi ardei iute
Biscuiţi cu ciocolată şi ardei iute
© Gabi HADIEV

INGREDIENTE: 225 g de unt, 100 g de zahăr, două linguriţe de esenţă de vanilie, două ouă (bătute), 300 g de făină, 50 g de pudră de cacao, o linguriţă de praf de copt, o linguriţă de piper cayenne, 100 g de ciocolată neagră cu ardei iute, fărâmiţată, 100 g de ciocolată albă (fărâmiţată), 100 g de ciocolată neagră (fărâmiţată), îngheţată de vanilie.
MOD DE PREPARARE: Bateţi untul şi zahărul împreună, apoi se încorporează treptat vanilia şi ouăle. Într-un alt castron, combinaţi făina, pudra de cacao, un vârf de cuţit de sare, praful de copt şi piperul cayenne, apoi se amestecă cu untul şi cele trei tipuri de ciocolată. Se încălzeşte cuptorul la 180 ° C. Într-o tavă de cuptor tapetată cu hârtie de copt, adăugaţi câte o linguriţă de compoziţie lăsând suficient spaţiu între ele. Se coc în loturi, timp de 10-12 minute. Se lasă să se răcească pe foile de copt timp de un minut înainte de a fi scoase pe platou să se răcească complet. Se servesc cu îngheţată de vanilie.
Poftă bună!





comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
sevis

targul de cariere

classic junior festival

Vacanta Eurotrip
espressor
paltinul
info
turboclima
Licitatie publica

accentmedia