logo
Banane cu nuci, miere și smântână
Andra MARINESCU
5360 vizualizari
Banane cu nuci, miere și smântână

INGREDIENTE: o banană mare, 60 gr. mix de nuci (migdale, nuci și fistic). Pentru cremă: 75 gr. smântână acră, 150 ml smântână dulce, pentru frișcă; 5 linguri miere, 1/8 linguriță chilli, 1 lingură suc lămâie, 3 linguri apă.
MOD DE PREPARARE: Amestecați mierea cu apa, sucul de lămâie și chilli. Băteți frișca spumă, amestecați cu smântână în tranșe. Tăiați banana felii și tocați migdalele și nucile cu cuțitul mare. Așezați în farfurii câte un inel de patiserie de aproximativ 8 cm diametru. Distribuiți felii de banane pe fundul formelor. Adăugați câte 1/3 din crema de smântână. Presărați crema cu 1/3 din alunele tocate. Păstrați în frigider până la masă. Turnați câte două linguri de miere peste alune, scoateți inelul și turnați restul de miere de jur împrejur.
Poftă bună!

 



comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
burduf sevis

Vacanta Eurotrip
Fundatia APT
Licitatie publica