logo
Aripioare de pui cu ardei şi sos de roşii
Aripioare de pui  cu ardei şi sos de roşii

INGREDIENTE: 1 kg aripioare de pui, sare, o conservă cu ardei în sos de roşii. Pentru piure: patru cartofi mari, sare, verdeaţă şi 20 gr. unt.
MOD DE PREPARARE: Treceţi fiecare aripioară de pui prin flacără, spălaţi şi porţionaţi. Puneţi într-un bol cu sare. Încingeţi un grătar, ungeţi cu grăsime şi puneţi aripioarele. Frigeţi pe ambele părţi. Puneţi la fiert cartofii tăiaţi cuburi. Scurgeţi apa, apoi adăugaţi sare şi unt. Amestecaţi. Adăugaţi verdeaţă tocată. Puneţi pe platou piureul. Adăugaţi ardeiul cu sos de roşii peste acesta. Puneţi aripioarele lângă ele.
Decoraţi cu verdeaţă.
Poftă bună!



loading...
comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie


SBZ

Filarmonica Sibiu

Eurotrip
Biteco