logo
Ardei umpluţi vegetarieni
Andra MARINESCU
8662 vizualizari

INGREDIENTE: 4 ardei graşi mari, 150 gr. ciuperci, 100 gr. vinete, 100 gr. dovlecel, 100 gr. orez, 2 roşii mari, pătrunjel, mărar, după gust, 150 ml bulion, 9 linguri ulei măsline, sare, piper.
MOD DE PREPARARE: Tăiaţi ardeii în două şi curăţaţi-i de cotoare şi seminţe. Aşezaţi-i într-o tavă. Tăiaţi mărunt ciupercile, pulpa de la vinete şi cea de la dovlecei. Tocaţi pătrunjelul şi daţi pe răzătoare roşiile. Amestecaţi toate legumele tocate, orezul, pătrunjelul, patru linguri ulei şi condimentaţi cu sare, piper şi mărar. Adăugaţi trei linguri de bulion. Umpleţi ardeii cu amestecul. Turnaţi încă cinci linguri de ulei în tavă, plus o cană de apă şi 150 ml bulion. Acoperiţi tava cu folie de aluminiu. Băgaţi la cuptor o oră, la 200C.
Poftă mare!



comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Must de Jidvei

FMCT

FMCT

Eurotrip Rekze
Fundatia APT
Auchan