logo
Ardei copţi, umpluţi cu feta

INGREDIENTE: şase ardei verzi, 150 gr. brânză feta, două linguri ulei extravirgin de măsline şi oregano uscat.

MOD DE PREPARARE: Tăiaţi ardeii în zona codiţei. Curăţaţi-i de cotoare şi scuturaţi pentru a înlătura seminţele. Umpleţi ardeii cu bucăţele de brânză şi împindeţi-le până în vârf. Îndesaţi capacele decupate, ca să nu curgă brânza pe afară.

Încingeţi tigaia grill şi apoi daţi la foc mediu.

Coaceţi ardeii pe ambele părţi. Acoperiţi-i, apoi, într-un vas, cu folie de aluminiu. Curăţaţi-i de coajă, după cinci minute.

Stropiţi-i cu ulei de măsline şi presăraţi oregano uscat.

Poftă bună!





comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
sevis

tdc sibiu

traistuta culturala

Vacanta Eurotrip
espressor
sport
info
filarmonica
brukenthal
Licitatie publica

accentmedia