Tribuna
Astra film
Serialul momentului, "Cernobîl", lansează o nouă modă: Influencerii îşi fac poze sexy la locul catastrofei nucleare!
Serialul momentului,
Popularitatea imensă de care se bucură serialul "Cernobîl", devenit preferatul momentului, a făcut ca turismul din zona dezastrului nuclear din Ucraina să crească semnificativ: aproape cu 40 de procente mai mult faţă de ce arătau statisticile anilor precedenţi.

Concomitent cu apariţia turiştilor a apărut şi o nouă ... modă: vizitatorii care sosesc în oraşul-fantomă Prîpeat par mai degrabă interesaţi să facă poze reuşite pentru Instagram decât să încerce să înţeleagă ce a lăsat în urmă catastrofa nucleară produsă în acest loc, scrie The Guardian, citat de Mediafax.
Instagramul e plin de fotografii, unele nepotrivite, altele de-a dreptul provocatoare, făcute în apropiere de Cernobîl. Între cele mai viralizate imagini este şi una a unei femei care pozează într-un costum de protecţie deschis suficient încât să i se vadă lenjeria intimă.

  • "Dacă mergeţi în vizită acolo, vă rog să ţineţi minte că la Cernobîl s-a petrecut o tragedie îngrozitoare. Comportaţi-vă cu respect faţă de toţi cei care au avut de suferit şi s-au sacrificat", le-a cerut turiştilor scenaristul serialului, Craig Mazin. Craig Mazin, scenaristul serialului, a publicat un mesaj în care le cere oamenilor care vizitează Cernobîlul să dea dovadă de respect faţă de oamenii care şi-au pierdut viaţa în tragedia nucleară şi cei a căror viaţă a fost dată peste cap de explozia reactorului, în 1986.


"Este minunat că serialul Cernobîl a crescut valul de turişti în Zona de Excludere. Însă da, am văzut fotografiile care circulă pe reţelele de socializare. Dacă mergeţi în vizită acolo, vă rog să ţineţi minte că la Cernobîl s-a petrecut o tragedie îngrozitoare. Comportaţi-vă cu respect faţă de toţi cei care au avut de suferit şi s-au sacrificat", a scris scenaristul.
Serialul "Cernobîl" a devenit cel mai bine notat din istoria IMDB, site-ul american specializat în informaţii din domeniul cinematografiei, reuşind să devanseze ecranizări precum "Breaking Bad", "The Wire" sau "Game of Thrones". Deşi popularitatea este într-o creştere evidentă, serialul nu pare să fie deloc pe gustul ruşilor. Aceştia au decis să lanseze propriul serial despre catastrofa din 1986, potrivit BFM TV.
Scenariul noului serial va fi diferit de versiunea HBO, pentru că producătorii intenţionează să arate că CIA, agenţia americană de informaţii, a fost implicată în accident, scrie News.ro.
Cel mai recent serial de succes produs de HBO spune povestea celei mai grave catastrofe nucleare civile din istorie şi consecinţele ei. "Cernobîl"  arată responsabilitatea liderilor şi a autorităţilor sovietice în explozie, în special maniera în care puterea din epocă a căutat întâi să ascundă accidentul, în ciuda riscurilor la care a fost supusă populaţia.

 


comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
sevis

marquardt

Imbunatatirea accesului..SMIS 125263

Asigurarea SMIS 125264

Transylvanian Grand Prix

Vacanta Eurotrip
espressor
paltinul
info
turboclima
Licitatie publica

accentmedia