logo
Poveşti de la Radio cu Andy Popianoş: Radioul, școala devenită tot mai veche

Bun găsit! Povestea de radio de astăzi ajunge în prezent.
Așa parcă începeam povestea data trecută, iar dacă întrebarea care-ți vine instinctiv este de ce ?! permit6e-mi să mă explic.
Îți dai seama de calitățile vocale ale unui om auzindu-l vorbind. Este atât de simplu. Dacă acestea sunt puse în valoare odată bce și personajul a cărui voce este auzită atunci această poveste are toate șansele să se scrie. În caz contrar nu. Atât de simplu. Două litere. De fapt cam aici se rezumă totul - am auzit pe cineva spunând - poate fi o comparație bună, dar despre comparații cu altă ocazie. Vreau să îți mulțumesc. Pentru că ai ajunns până aici. De fapt aș vrea să încerc un experiment cu tine dacă-mi permiți. În toată agitația specifică realității în care trăim să încercăm în aceste rînduri să ne regăsim liniștea aceea proverbială. Este un experiment simplu pe care mi-am permis să-l aplic și la radio. Ori știm cvă la radio doar liniște nu găsești. Ei - vreau să îți mărturisesc că experimentul a reușit, iar reacțiile ascultătorilor mi-au demonstrat asta. Așadar data viitoare poți încerca - dacă mai era nevoie să spun - cu încredere să îți răpești mai mult de o secundă să îți regăsești liniștea. Uneori - vei observa odată cu acest timp - s-ar putea ca frumusețea să vină din lucrurile mici sau simple sau...cum vei vrea să le definești.
Iar melodiile care se aud la radio, după aceste momente sigur îți vor da sentimentul că poți face mai mult însă totul este să nu te grăbești ci să le iei încet, încet, pe fiecare cu timp și așa mai departe. Un refren al unei melodii favorite sigur se aude acum pentru cineva care chiar crede că îi este dedicat acest moment sau cu siguranță în lumea aceasta mare cineva s-a gândit ad literam să-i facă o dedicație muyicală cuiva în speranța că așa o va aduce mai aproape de el. Așa era și  mai demult, așa cred că a rămas și acum, chiar dacă lucrurile s-au mai schimbat. Departe de mine gândul de a avea dreptate dar cred că mai e nevoie și de liniște. Un pic, nu mai mult, dar acel pic să conteze
Momentan mă opresc aici. Pentru că ai parcurs aceste rânduri în liniște îți mulţumesc  

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
sevis

salonul auto

vino

turboclima

Vacanta Eurotrip
espressor
sport
info
Covoare
Licitatie publica

accentmedia