Gorgandin  Domeniul Viticol Apold
logo
Apulum
Poveşti de la Radio cu Andy Popianoş: Radioul în 2018
Bun găsit! Povestea de radio de astăzi ajunge în prezent.

Radioul mergea toată ziua - dimineața se urca tatăl meu să-l pornească, iar seara tot el se urca să-l stingă - locul aparatului de radio era pe un dulap din cameră - mi-am adus aminte că așa am aflat și eu de această întâmplare a realităților cred încă prezente. Din alt punct de vedere, colegii de birou încă ascultă un post de radio toată ziua și din pricina faptului că așa se simt ei mai spornici sau parcă le vine energia de a ”înfrunta problemele zilnice”. Am folosit această expresie auziră nu mai știu unde dar tot în contextul în care nu prea avea legătură cu mesajul care se dorea transmis și care era mai vesel sau mai plin de nuanțe colorate. Pe lângă rolul informativ, radioul îndeplinește mai multe așteptări din partea celor care-l ascultă, dar acum nu consider că e momentul pentru această dezbatere. Dezbaterile sunt un alt punct forte al unui program. Am zis că mă opresc, nu-i așa !?

În realitatea lui 2018 radioul a devenit un loc aparte și datorită istoriei acestuia, însă un studio cu microfoane pe o masă nu mai reprezintă altceva. Poate și din acest punct de vedere este bine să ne aplecăm mai mult asupra calității celor care se ocupă cu realizarea unui produs - în încercarea umană de a face corelația cu calitatea programului. Radioul ajuns în 2018 ca și fenomen al lumii din ce în ce mai deschise face cu greu față provocărilor parcă necontenite venite din toate părțile, însă este destul pe de altă parte să dai drumul unui radio - indiferent că e aparat de radio - sau unui simplu www pentru a asculta ce are acel cineva care se află în fața unui microfon de transmis.

Poate fi o poveste, poate nu, dar cu siguranță ajuns în realitate radioul stă încă la  o apăsare de buton în așteptarea ascultătorului. Povestea ascultătorului este și ea parte a unui capitol pe care o să-l dezbatem cu altă ocazie.

Momentan mă opresc aici. Pentru că ai parcurs aceste rânduri îți mulţumesc.

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
sevis

mcdonalds

Covoare

Vacanta Eurotrip
espressor
sport
info
Licitatie publica

accentmedia