logo
People: Julia Roberts, cea mai frumoasă din lume. Şi la 23 de ani, şi la 49!
People: Julia Roberts, cea mai frumoasă din lume. Şi la 23 de ani, şi la 49!
La 23 de ani era desemnată, pentru prima oară, cea mai frumoasă femeie din lume. "Frumuşica" din Pretty Woman a rămas imbatabilă şi la 49 de ani, când i s-a întâmplat a cincea oară.

Actriţa Julia Roberts a fost desemnată cea mai frumoasă femeie din lume în anul 2017, de către revista People, care îi acordă această distincţie pentru a cincea oară, potrivit contactmusic.com., citat de Mediafax.
Actriţa în vârstă de 49 de ani este ”foarte flatată” că a primit  distincţia anuală, mai ales pentru a cincea oară, şi a glumit că se va lăuda cu acest titlu la prietenul ei George Clooney, care a primit titlul de ”cel mai frumos bărbat din lume” de două ori.
”Sunt foarte flatată. O să menţionez acest lucru în felicitarea de Crăciun pe care o voi trimite familiei Clooney în acest an”, a spus Roberts.
Prima oară i-a fost acordat acest titlu în 1991, când avea doar 23 de ani şi abia terminase filmările pentru pelicula ”Pretty Woman/ Frumuşica”.
Evocând amintiri din trecut, actriţa mărturiseşte că nu se aştepta ca filmul să îi schimbe viaţa radical. În prezent, Julia este extrem de mulþumitã cu viaţa pe care o duce şi se simte foarte fericită alături de soţul ei, Daniel Moder.
”De fiecare dată când îl văd că intră pe uşă este ca un vis devenit realitate: Ah, s-a întors”, a povestit Roberts.comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
sevis

kogalniceanu

smeralda

marquardt

Gaudeamus

Vacanta Eurotrip
espressor
sport
info
filarmonica
carrefour
Licitatie publica

accentmedia