Gorgandin  Domeniul Viticol Apold
logo
Apulum
Lumea ca bâlci: Actriţa de la Hollywood strică rânduielile englezilor
N. I. DOBRA
592 vizualizari
Lumea ca bâlci: Actriţa de la Hollywood strică rânduielile englezilor

Până când a fost doar logodnica prezumtivă a prin­ ţului Harry, Duce de Sussex, fiul mai mic al lui Charles, moştenitorul tronului Marii Britanii şi Irlandei de Nord, actriţa Meghan Markle (n. 4 august 1981) a pozat într-o pisicuţă blândă şi docilă, gata să se adapteze din mers protocolului pe care îl presupune şi îl pre­ tinde Casa Regală engleză membrilor ei. Vorbind despre familia ei, declara franc: "Tatăl meu este caucazian, adi­ că alb, iar mama este afro-americană. Mama este descendentă din sclavii africani din Georgia. M-am născut şi am crescut în Los Angeles County, California. Părinţii mei au divorţat când eu aveam şase ani, tata stabilindu-se în Mexic. Din partea tatălui am doi fraţi: Thomas şi Samantha. Am fost căsătorită în perioada 2011-2013 cu Trevor Engelson, producător de film".

Mă îndoiesc că "spionii" Casei Regale nu se informaseră despre trecutul şi pre­ zentul starletei, dar, se pare că, prinţişorul s-a lăsat vrăjit de mulatră, aşa că toţi simandicoşii din familie au acceptat această căsătorie ieşită din comun.

La puţin timp după ceremonia căsătoriei, deşi în aparenţă s-a supus codului bunelor maniere conservatoa­ re, cerute de eticheta rangului, Meghan, pas cu pas, şi-a etalat propriile preferinţe. Prima "mişcare" a constitu­ it-o felul în care s-a îmbrăcat. Fiind prezentă în lojă la comedia muzicală "Hamilton", a încălcat trei reguli: a îmbrăcat o rochie neagră (interzisă de protocol), scurtă, deasupra genunchilor (la fel de inadecvată) şi a purtat ciorapi de culoarea pielii. Meghan le-a apă­ rut îmbâcsiţilor englezi ca o femeie cu adevărat sexy. Alături de ea, Kate, soţia lui William, Duce de Cambridge, părea o matroană din înalta societate, adap­ tată perfect regulilor de conduită. Bineînţeles că bârfitoarele, care nu lipsesc din nicio ţară, au băgat imediat de seamă că fosta actriţă, devenită prinţesă, n-a ezitat să renunţe la modestie, schimbând casa de modă Markx & Spencer cu una de prim rang, Givenchy. Ba, nişte gazetari cârcotaşi şi cusurgii au estimat că, în timp ce bugetul lui Kate nu depăşeşte, într-un an (2017), 119.000 de lire sterline, cel al lui Meghan în 2018 va ajunge la un milion!

Venind din mediul cinematografic de la Hollywood, lui Meghan nu i-a fost greu să intre în rolul unei prinţese, purtându-se firesc, fără ostentaţie şi repede atrăgându-şi simpatia vulgului. În viziunea oamenilor de rând, Meghan reprezintă prinţesa modernă, ajunsă în această postură dintr-o femeie obişnuită. Pentru că ea şi Harry n-au şanse să ajungă pe tronul regatului, cei doi îşi pot permite să ducă o existenţă mai aproape de una normală, fără obligaţia de a participa la toate ceremoniile protocolare.

Conform tradiţiei, cei doi proaspăt căsătoriţi au făcut un turneu prin ţările din bazinul Oceanului Paci­ fic, foste colonii ale Marii Britanii. Peste tot au fost primiţi cu mare entuziasm, ultima "haltă" fiind în Noua Zeelandă, unde li s-au adresat băştinaşilor în limbile lor, participând şi la nişte acţiuni caritabile. Şi în turneu Meghan n-a prea respectat eticheta, nu doar în ce priveşte ţinuta vestimentară, ci şi în modul "populist" în care s-a comportat.

Gurile rele susţin că nu toţi membrii Casei Regale - şi sunt câteva zeci - au agreat această căsătorie, dar au trebuit s-o accepte, din moment ce îns[şi regina a aprobat-o. În ce le priveşte pe cele două cumnate, Kate şi Meghan, pe acestea le apropie doar antipatia pe care i-o poartă Camillei, soţia lui Charles şi... soacra lor vitregă.

Vestea cea mare a proaspătului cuplu este că, în primăvara anului viitor vor avea un copil: "Alteţele lor regale, Ducele şi Ducesa de Sussex sunt foarte fericiţi să anunţe că Ducesa de Sussex aşteaptă primul ei copil, care va veni pe lume în primăvara lui 2019" - aşa sună anunţul oficial. Pentru mulatra americană, acest copil va fi mai important decât verigheta de soţie a lui Harry şi o garanţie că are viitorul asigurat.

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
sevis

mcdonalds

Covoare

Vacanta Eurotrip
espressor
sport
info
Licitatie publica

accentmedia