logo
Andreea Marin la "Surprize, surprize!": "Puteam să-mi cumpăr doar un suc acidulat şi să plătesc taxiul de la cămin. Aveam un singur sacou!"
Andreea Marin la

Mda, tot n-am aflat ce salariu are Esca, dar măcar de Andreea Marin am ajuns să aflăm cât încasa pentru "Surprize, surprize!", show pe care fosta doamnă Bănică l-a prezentat vreme de nouă la TVR 1 până în 2008, an când s-a retras.

Deşi toată lumea credea că "Zâna" încasa un salariu colosal pentru apariţiile ei strălucitoare în care făcea oamenii fericiţi, vedeta a mărturisit, de curând, că, la început, şefii nu au fost deloc generoşi cu ea, scrie ONE.

  • ”Am vrut să fiu învăţătoare, apoi medic, însă niciunul dintre visele copilăriei nu s-a transpus în realitate. Eu am făcut matematică-fizică şi mai târziu informatică la facultatea din Iaşi. Părinţii mei erau ingineri şi eu aveam un drum tot ca inginer. Am luat-o de la zero. Cu interviuri făcute pe stradă, am învăţat totul de la început. Nu ţin minte exact salariul în bani, dar pot să spun că eram plătită cu jumătate de normă, salariul era şi aşa mic. Puteam să-mi cumpăr pe lună doar o sticlă de suc accidulat, pe care azi nu-l mai beau, şi să-mi plătesc taxiul de la cămin până la muncă, dus întors, pentru că voiam să fiu elegantă. Eram o doamnă şi îmi doream să merg pe tocuri. Aveam un singur sacou. Nu aveam nimic scump, nu-mi permiteam să port nimic scump. În timp am evoluat, dar nu neapărat ca şi buget (...) Am rămas fără bani de la o lună la alta de foarte multe ori. Eu nu am fost plătită bine, în ciuda impresiei generale până departe, eram chiar la Surprize. Până nu am început să fiu directorul acestui program nu am început să fiu plătită bine, să ne înţelegem bine! Eram îmbrăcată bine, doar la emisiune", a mai mărturisit vedeta.

Andreea Marin s-a retras de la emisiunea "Surprize, surprize", care a făcut-o celebră, în 2008, pentru că era însărcinată cu Violeta.


comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
sevis

filarmonica

Vacanta Eurotrip
espressor
sport
info
cascaval
Licitatie publica

accentmedia