Tribuna
PNL
Lucrări la Micăsasa

O direcţie extrem de importantă pentru 2010 la Micăsasa este finalizarea lucrărilor la sistemele de alimentare cu apă şi canalizare la Micăsasa şi Ţapu. Fiind vorba despre investiţii multianuale, reprezentanţii autorităţilor locale susţin că acest an este sinonim cu finalizarea celor două mega-investiţii. „Este vorba de lucrări extrem de importante pentru toţi locuitorii comunei noastre. La Micăsasa şi Ţapu vrem să finalizăm lucrările la alimentare cu apă până în luna aprilie, iar în ceea ce priveşte investiţiile la sistemele de canalizare din cele două localităţi, am convingerea că până în iunie sau cel mai târziu în iulie, lucrările vor fi finalizate şi la acest capitol”, ne-a spus edilul din Micăsasa, Sorin Popa.

Străzi

„Modernizarea străzilor în intravilanul localităţilor Micăsasa şi Ţapu” este titlul unui extrem de ambiţios proiect al responsabililor primăriei din Micăsasa pentru acest an. În mod concret, proiectul vizează reabilitarea străzilor din cele două sate componente ale comunei, proiectul fiind deja depus pentru obţinerea finanţării. „În ceea ce priveşte acest proiect, pot să vă spun că am avut vizita în teren şi acum aşteptăm un semnal în ceea ce priveşte finanţarea lucrărilor. Este vorba despre modernizarea unui număr de 6 străzi în Micăsasa şi 4 străzi în satul aparţinător Ţapu”, ne-a mai spus primarul din Micăsasa.




comentarii
1 comentarii

a omis primarul sa specifice luna iulie a carui an vor fi gata lucrarile la apa si canalizare 2010, 2011, 2012 ......................................2020, 2030, 2050............................................
micasasa
17.02.2010 10:05
Din aceeasi categorie
Festivalul Gradinilor Sibiu

Comunicat de presa

Comunicat de presa

Comunicat de presa

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
adi eco
Licitatie publica

ACCENT MEDIA