Tribuna
Voluntari străini în centrele DGASPC Sibiu
Alexandra CHEŞCU
1240 vizualizari

28 de voluntari din Italia, cu vârste cuprinse între 17 şi 21 de ani se află în această perioadă la Centrul de plasament Orlat. Grupul de tineri voluntari se află pentru a doua oară la centrul de lângă Sibiu, activitatea din România a italienilor fiind posibilă cu sprijinul Fundaţiei "Inimă pentru inimă", cu sediul în Râmnicu Vâlcea, care se ocupă cu dezvoltarea de programe de voluntariat, în colaborare cu organizaţii din ţară şi străinătate, destinate copiilor din centrele de plasament.
Voluntarii se vor afla la Orlat pentru o lună, timp în care vor desfăşura activităţi distractive, sportive, ludico-motrice şi educative împreună cu micuţii de aici. Pe lângă acestea, ei vor participa la drumeţii în jurul Orlatului, organizate împreună cu copiii din centru, dar şi la o excursie la Muzeul în Aer Liber din Dumbrava Sibiului.
Voluntarii italieni nu sunt singurii care se află în această vară în centrele subordonate Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Sibiu, pentru că un grup de voluntari englezi a poposit în această perioadă la Centrul de plasament pentru copilul cu dizabilităţi "Speranţa" şi la Centrul de plasament "Prichindelul".




comentarii
1 comentarii

Caminul din centrul sibiului (Parcul Luther) cu frecventa 1-8 Scoala 15 a format oameni cu facultate si meseriasi.
Aduceti centrele in Sibiu
31.07.2012 04:48
Din aceeasi categorie
adi eco

Comunicat de presa

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
Licitatie publica

ACCENT MEDIA