Tribuna
Medicina naturistă
Terapia cu clorofilă
C. MIERLUŞCĂ
1448 vizualizari

Clorofila, substanţa verde din plantă, este distrugă­toare pentru germeni, fără a afecta ţesuturile corporale vătămate. Modul cum acţio­nează rămâne un secret al naturii. Cu cât o plantă con­ţine mai multă clorofilă, cu atât asigură o protecţie mai mare faţă de substanţa cau­zatoare de boli grave şi în special de cancer. Dintre plante, orzul este plin de clorofilă - care anulează ac­ţiu­nea cancerigenă a ames­tecurilor de praf de cărbune, friptură de ori­ce carne, tutun, orzul fiind mai efi­cient decât vit. A, vit. C sau vit. E.
Clorofila vindecă răni şi inhibă dezvoltarea bacteriilor. În literatura de specialitate se găsesc numeroase exemple de ulceraţii superfi­ciale provocate de operaţii, fracturi, inflamarea oaselor, escare, tăieturi banale, vindecate prin folosirea locală a clorofilei. Terapia cu clorofilă a salvat membre de la amputare. Această terapie nu are efecte toxice, fie că este luată intern, injectată sau aplicată extern.
Vindecarea este mult mai rapidă decât în cazul trata­mentului cu penicilină, vita­mina D, sulfumidă sau absenţa oricărui tratament.
Arsurile cauzate de căldură şi radiaţii, se vindecă mai rapid prin terapia cu clo­rofilă, fie că sunt sau nu in­fectate, clorofila fiind folosită pentru a prelungi supravie­ţuirea grefelor de piele.
Clorofila a fost folosită cu succes în endocardita bac­te­riană, o infecţie a ţesuturilor din jurul inimii. Clorofila a dat rezultate în cazul sinuzitelor cronice şi acuze, precum şi a leziunilor rectale cronice.
Rănile care se formează în tubul digestiv, rezistente la terapiile convenţionale, au fost vindecate complet în interval de 2 - 7 săptămâni.
Aşa se explică şi faptul că vegetarienii nu au atacuri de apoplexie, diabet, hiperten­siune, colesterol crescut, cole­sterol L.D.L. "rău" şi anu­mite forme de cancer. Vege­tarienii se îmbol­năvesc mult mai rar de inimă. Inhibitorii de colesterol se găsesc şi în boabele de orz, secară şi ovăz. Oamenii de ştiinţă re­co­mandă produsele din orz integral şi în cazul consti­paţiei. Produsele din orz nu conţin gluten, fiind recoman­date persoanelor care suferă de boala Celiacă, orzul diluând glutenul care este eliminat din organism. Se administrează o linguriţă rasă de pudră de orz la 200 ml litri apă sau suc, pe stomacul gol. Praful de orz poate fi găsit la orice magazin naturist din ţară şi străinătate.

 






comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Targul de Cariere

Comunicat de presa

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
adi eco
Licitatie publica

ACCENT MEDIA