Tribuna
Medicina naturistă
Reţetă pentru întărirea imunităţii
C. MIERLUŞCĂ
1008 vizualizari

Ingrediente:
- o sticluţă cu tinctură de propolis;
- o sticluţă cu tinctură de echinaceea;
- o sticluţă cu ulei esenţial de cătină sau 100 g de cătină proaspătă sau congelată;
- 100 g polen;
- miere polifloră, cât să se umple un borcan de 800 g.
Toate ingredientele se pun într-un borcan de 800 de grame, curat şi sterilizat, mai puţin mierea şi se amestecă bine, cu o lingură de lemn, după care se adaugă mierea până se umple borcanul şi se amestecă din nou.
Se închide ermetic şi se lasă la macerat, la rece, chiar şi la frigider, în întuneric (eventual într-o pungă închisă la culoare), 4-7 zile, timp în care, de două ori pe zi, se agită bine borcanul, după care este gata.
Se administrează dimineaţa, pe stomacul gol, câte o lingură în fiecare zi. Borcanul se păstrează la frigider. Preparatul este foarte energizant şi întăritor al imunităţii.
După ce se termină, se poate prepara în continuare un alt borcan.



comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
sevis

targul de cariere

classic junior festival

Vacanta Eurotrip
espressor
paltinul
info
turboclima
Licitatie publica

accentmedia