logo
Medicina naturistă: Usturoiul negru, leguma miraculoasă cu efecte fantastice
C. MIERLUŞCĂ
659 vizualizari
Medicina naturistă: Usturoiul negru, leguma miraculoasă cu efecte fantastice

Usturoiul negru a fost produs pentru prima dată şi folosit în Coreea de Sud, unde este folosit pentru beneficiile sale în sănătate, cantitatea de oxidanţi fiind dublă faţă de usturoiul obişnuit. Usturoiul negru este bogat în zaharuri naturale şi aminoacizi, fiind scăzut în grăsimi. Usturoiul negru are 198 de unităţi pe gram de antioxidanţi, compa­rativ cu 119 unităţi pe gram la us­turoiul obişnuit.
Usturoiul negru este mult mai uşor de digerat şi de asi­milat, comparativ cu usturoiul alb. Usturoiul alb conţine Ae­licine, o substanţă care este solubilă numai în grăsime, usturoiul negru conţine Ally­cys­teina, care este solubilă în apă. În acest caz, orga­nismul absoarbe mult mai uşor beneficiile pentru sănătate care sunt asimilate mult mai bine.
Cercetările realizate în China şi Coreea au dovedit că proprietăţile usturoiului negru ajută la scăderea tensiunii arteriale, prevenirea bolilor de inimă, reducerea riscului de cancer. Un studiu publicat recent a stabilit reducerea efectelor legate de vârstă, boli neurovegetative cum ar fi boala Alzheimer, ajută la reglarea coleste­rolului, protejează împotriva infecţiilor, fiind un antibiotic natural.
Usturoiul negru intră în compoziţia unui produs anticancer alături de alte 6 plante, numit Canticer. Aceste plante sunt momordica charantia, semen coicis, ciuperca Rei­shi, cactusul (Opuntia Dilleni), hyriopsis cuminingii (Alge tridimensionale), gymnostema herba.
Mai multe informaţii puteţi obţine la tel. 0741/53.73.65.

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
sevis

filarmonica

Vacanta Eurotrip
espressor
sport
info
Licitatie publica

accentmedia