logo
Medicina naturistă: Tratamente pentru osteoporoză
C. MIERLUŞCĂ
1196 vizualizari
Medicina naturistă: Tratamente pentru osteoporoză

Vă recomandăm câteva reţete cu efecte po­zitive în osteoporoză:
Se introduce o coajă de ou în apa care fierbe timp de 5 minute. Se lasă la uscat, apoi se introduce în maşina de râşnit cafea. Se consumă un vârf de cu­ţit pulbere de ou în fie­care zi timp de 10 zile. Se poate amesteca cu sucul stors dintr-o jumătate de lămâie, sau se poate a­dău­ga la cereale.
Se indică această tera­pie de două ori pe an, în ianuarie şi noiembrie.
Un alt remediu se poate obţine din sucul din frunze de ridiche neagră.
Cele mai bune rezultate se pot obţine din sucul de frunze de nap (90 grame), păpădie (90 grame) şi mor­covi (280 grame) în două porţii care se ad­ministrează dimineaţa şi seara. Sucul de ridiche nea­gră consumat zilnic, câte 30 grame, de 3 ori pe zi, face să se elimine can­titatea excesivă de săruri din întregul organism. Nu se va supradoza. Se va consuma în total până la 3 litri împărţite pe parcur­sul a mai multor zile. Pentru început, vor apărea dureri osoase care ulterior se vor diminua.
Faceţi baie cu flori de fân, care se cumpără de la magazinele de animale de casă. Se acoperă vana în care s-a introdus apa fiartă cu flori de fân cu un plastic care să acopere întreaga vană, unde se taie o gaură pentru cap. Se stă în baie 15-20 mi­nute în fiecare zi sau o dată la două zile, în total 10-12 băi. Acoperirea e­tan­şă a băii ţine uleiurile volatile care în acest mod intră în piele. Se va schim­ba alimentaţia, evitându-se alimentele care elimi­nă calciul din organism.
Se vor consuma fasole, mazăre, broccoli, fulgi de ovăz. Se vor face exerciţii zilnice timp de 10 minute.
Articol scris la solicita­rea unei cititoare a ziarului TRIBUNA.
Sursa: "Vindecarea bo­li­lor incurabile", dr. Mikhail Tombak

 

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
sevis

brukenthal

Targul de Craciun Selimbar

Vacanta Eurotrip
espressor
sport
info
filarmonica
Licitatie publica

accentmedia