logo
Medicina naturistă: Oase puternice şi articulaţii sănătoase
C. MIERLUŞCĂ
608 vizualizari
Medicina naturistă: Oase puternice şi articulaţii sănătoase

Filozofia antică tibetană spune: "oasele puternice şi încheieturile flexibile ne asigură o viaţă lungă şi sănătoasă".
Starea oaselor şi articulaţiilor este influenţată în primul rând de regimul alimentar şi de activitatea fizică pe care noi o întreprindem.
Întotdeauna se vor depune depozite toxice de sare pe oase şi încheieturi. Acestea ne limitează raza de mişcare şi cauzează o inflamaţie dureroasă care este reumatismul şi artrita.
Este necesară curăţarea periodică a oaselor şi încheieturilor.
O etapă de curăţare durează 3 zile, în care avem nevoie de 15 g de frunze de dafin.
Ziua 1 - Se mărunţesc 5 grame frunze de dafin (un pliculeţ) care se pun în 300 ml apă fiartă care se mai fierbe 5 minute. Totul se toarnă într-un termos şi se lasă 5 ore. Se strecoară şi se pune în alt termos pentru a se bea călduţ, înghiţituri mici la fiecare 15-20 minute, pe o perioadă de 12 ore. Nu se va bea niciodată întregul extract, deoarece se poate produce hemoragie.
Zilele 2 şi 3 - Se va continua ca în prima zi.
În timpul tratamentului nu se va mânca carne, ouă, brânză, urdă etc. Astfel sunt eliminate sărurile şi nisipul, urina poate căpăta o culoare de la verde spre roşu deschis. Acesta fiind un fenomen natural. Terapia aceasta este în două etape într-un interval de 7 zile şi se efectuează o dată pe an. Cea mai indicată perioadă este intervalul vară-toamnă. Vor dispărea durerile de articulaţii şi de coloană.

 

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
sevis

kogalniceanu

smeralda

marquardt

artmania

sounds

Vacanta Eurotrip
espressor
sport
info
filarmonica
Licitatie publica

accentmedia