Tribuna
Medicina naturistă: Curăţarea nucleelor de radiu şi a metalelor grele din organism
C. MIERLUŞCĂ
2400 vizualizari
Medicina naturistă: Curăţarea nucleelor de radiu şi a metalelor grele din organism

Nucleele de radiu şi me­­talele grele aflate în organism pot duce la dezvol­tarea celulelor cance­roa­se în organism. Aceste substanţe ajung în orga­nism odată cu aerul, apa şi mâncarea. Se conside­ră că toţi locuitorii oraşelor, fără excepţie, au niveluri ridicate de aceste sub­stanţe în organism şi pre­zintă riscul de a face cancer la unul din organe.

De aceea, se impune curăţarea organismului care ar trebui să fie o parte integrantă a igienei noas­tre.

Metoda 1 - Folosirea mugurilor de pin

Se pun 4 linguri de muguri de pin într-un bor­can de un litru peste care se toarnă o cană de miere şi se pune în frigider. Mugurii vor face suc peste două zile. Se va administra câte o lingură din acest suc, de 3 ori pe zi.

Metoda 2 - Folosirea acelor de pin sau de molid

Se toarnă 1 l de apă fiar­tă peste o jumătate de ca­nă de ace de pin sau mo­lid, tăiate. Se va încălzi totul la foc mic până aproa­pe de punctul de fierbere, timp de 10 minute, apoi se strecoară băutura. Se beau 1-2 căni de 2 ori pe zi, timp de o săptămână, în loc de ceai, apoi se face o pauză de două luni, şi se repetă încă o săptă­mână. Terapia se va face o dată pe an.

Metoda 3 - Folosirea seminţelor de in

Se toarnă 1,5 l apă fiartă peste o jumătate cană de seminţe de in. Se va fierbe timp de 2 ore la foc mic. Se lasă la răcit şi se va strecura. Se bea în cursul unei zile. Cura se va face o dată pe an, timp de două săptămâni.






comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
adi eco

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
Licitatie publica

ACCENT MEDIA