logo
Medicina naturistă: Cum m-am vindecat de boala Lyme (III)
C. MIERLUŞCĂ
1672 vizualizari
Medicina naturistă: Cum m-am vindecat de boala Lyme (III)

S-a constatat de către nemţi că apicultorii nu fac boala Lyme chiar dacă sunt muşcaţi zilnic de căpuşe.
Aşa că am făcut timp de 8 săptămâni câte o şedinţă pe săptămână cu înţepături de albine (câte 5) pentru stimularea imunităţii. Aici pot să spun că am fost ajutată de un medic cu suflet mare, care mi-a făcut tratament la domiciliu.
Se recomandă multă mişcare în aer liber. Eu am făcut schi aproape săptă­mânal, ce mi-a ajutat foar­te mult. Am evitat aglo­meraţia şi stresul. Am luat din când în când tinctură de genţiană câte o săp­tămână. Nu se ia mai mult deoarece conţine ambro­zie. Am aflat că ar exista un medicament din Franţa numit Artemisinine care se dă şi în cazul malariei. Se bazează pe extras din pelin şi cat's claw (gheara pisicii).
Am urmărit şi trata­mentul: terapia hyperbare care este foarte costisitor şi nu dă rezultatul scontat.
În Germania, în stadiu mai puţin avansat se dă tinctură de varga cioba­nului (Dipsacus fullonum) Kardengewäcse (Wilde Karde).
În Grecia, oamenii, când ies în natură iau bu­suioc care, frecat în pal­me, se aplică pe zonele descoperite. Menţionez că acolo busuiocul creşte spontan.
Personal mi-am făcut un preparat din ulei de măs­line, în care am picu­rat ulei esenţial de bu­suioc, cu care mă ung când ies în natură. Că­puşele nu suportă miro­sul de busuioc.
În concluzie, cred că Dumnezeu a vrut să con­tractez această afecţiune ca să mă documentez şi să îi pot ajuta şi pe alţii care au suferit toată viaţa.

 comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
sevis

kogalniceanu

smeralda

marquardt

Vacanta Eurotrip
espressor
sport
info
filarmonica
Licitatie publica

accentmedia