Tribuna
Astra film
Horoscopul
Horoscopul

Berbec
Cuadratura Soarelui cu Neptun ne face mai idealişti, ne oferă o stare de plutire şi lipsa de concentrare. Fiind o zi în care simţul practic este diminuat, ar fi bine să nu luati decizii.
Taur
Vă cam lipseşte simţul practic şi ar fi bine să nu vă asumaţi noi responsabilităţi. Nu abordaţi probleme importante, mai ales pe plan profesional sau in afaceri!
Gemeni
Dimineaţa nu sunteţi prea bine dispus şi nu reuşiţi să vă adunaţi. Vă recomandăm să nu vă asumaţi nici un risc. Astăzi şansa nu este de partea dumneavoastră.
Rac
Se pare ca nu prea aveţi spor la serviciu, pentru că sunteţi ameţit şi neîndemânatic. Vă sfătuim să evitaţi discuţiile în contradictoriu cu şefii şi cu colegii.
Leu
Dacă vi se propune să deveniţi asociat într-o afacere, vă recomandăm să nu vă pripiţi. Astăzi vă cam lipseşte simţul practic şi riscaţi să luaţi decizii greşite.

Balanţă
Sunteţi pornit să-i criticaţi pe toţi cei din jur. Vă recomandăm să fiţi prudent şi să evitaţi discuţiile în contradictoriu cu colegii. Amânaţi călătoriile planificate pentru azi!

Fecioară
Sunteţi visător şi aveţi tendinţa să neglijaţi probleme importante. Nu este momentul să începeţi activităţi noi, pentru că nu staţi prea bine cu simţul practic.
Scorpion
Dimineaţa s-ar putea să fiţi confuz şi să nu puteţi lua o decizie importantă cu privire la o afacere. Nu este o zi favorabilă examenelor sau întâlnirilor de afaceri.
Săgetător
Dimineaţa aveţi de facut mai multe drumuri scurte, care vă încurcă planurile. Vă recomandăm să amânaţi problemele dificile, care necesită o mare putere de concentrare.

Capricorn
Intenţionaţi să începeţi o afacere, dar astăzi vă lipseşte simţul practic. Vă sfătuim să mai aşteptaţi până când veţi vedea totul mai clar. S-ar putea să aveţi mici probleme de sănătate.
Vărsător
Trebuie să luaţi o decizie importantă pe plan sentimental, dar sunteţi nehotărât. Ar fi bine să ţineţi cont de sfaturile unei persoane mai în vârstă. Evitaţi certurile!
Peşti
S-ar putea să constataţi că planurile pe care vi le-aţi făcut pentru azi nu prea sunt realiste. Un prieten vă roagă să îl ajutaţi într-o problemă de afaceri.
Sursa: eastrolog.ro

 

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
sevis

marquardt

Imbunatatirea accesului..SMIS 125263

Asigurarea SMIS 125264

Transylvanian Grand Prix

Vacanta Eurotrip
espressor
paltinul
info
turboclima
Licitatie publica

accentmedia