Tribuna
Horoscop zilnic
Horoscop zilnic

Berbec
Aveţi şanse mari să rezolvaţi probleme legate de cămin. Partenerul de viaţă vă ajută. După-amiază s-ar putea să întâmpinaţi probleme de natură birocratică.

Taur
S-ar putea să fiţi puţin descurajat de numărul problemelor pe care le aveţi de rezolvat. Cu calm şi răbdare, veţi reuşi. Aveţi şanse să faceţi schimbări în casă, spre satisfacţia partenerului de viaţă.

Gemeni
Puteţi avea succes în toate activităţile casnice. Este posibil să primiţi o sumă importantă de pe urma unei afaceri şi să vă faceţi planuri de viitor împreună cu partenerul de viaţă. Vă sfătuim să nu începeţi decât ceea ce sunteţi sigur că puteţi duce la bun sfârşit.

Rac
Reuşiţi să faceţi schimbări importante în viaţa dumneavoastră, mai ales în privinţa relaţiilor sentimentale. S-ar putea să faceţi cunoştinţă cu câteva persoane interesante, care v-ar putea deveni parteneri de afaceri.

Leu
S-ar putea să fiţi dezamăgit din cauza unei afaceri care nu merge conform aşteptărilor. Nu vă descurajaţi! Pur şi simplu, nu este o zi bună pentru afaceri.

Fecioara
Chiar dacă aveţi multe probleme de rezolvat, ar fi bine să vă relaxaţi mai mult. Sunteţi tentat să cheltuiţi mai mult decât vă puteţi permite. Fiţi prudent şi cumpătat!

Balanţă
Aveţi succes în afaceri şi în activităţile din cămin. Reuşiţi să faceţi schimbările la care vă gândiţi de ceva timp. Vă sfătuim să ţineţi seama şi de părerile unui bărbat mai în vârstă. Aveţi grijă să nu începeţi prea multe treburi deodată, pentru că s-ar putea să nu le puteţi duce pe toate la bun sfârşit.

Scorpion
Se pare că sunteţi hotărât să faceţi o schimbare în privinţa relaţiilor sentimentale. După-amiază v-aţi putea simţi foarte bine într-o reuniune cu prietenii. Chiar dacă sunteţi în centrul atenţiei, lăsaţi-i şi pe ceilalţi să vorbească!

Săgetător
Ar fi bine să nu vă planificaţi treburi importante pentru astăzi, fiindcă este puţin probabil să vă puteţi respecta programul. Dimineaţă s-ar putea să aveţi de făcut mai multe drumuri scurte pentru casă şi pentru un membru mai tânăr al familiei.

Capricorn
Aveţi ocazia să daţi sfaturi excelente unor persoane mai tinere. Cu sprijinul financiar al unei rude, vă puteţi îndeplini dorinţa de a cumpăra un obiect de uz casnic.

Vărsător
Aveţi tendinţa să vă dedicaţi total muncii şi să neglijaţi relaţiile sentimentale. Vă sfătuim să acordaţi mai multă atenţie familiei.

Peşti
Zi favorabilă pentru planuri de viitor şi pentru demararea unor noi activităţi în domeniul social. Relaţiile cu prietenii şi cu partenerul de viaţă sunt excelente.

Sursa: www.eastrolog.ro






comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
adi eco

Comunicat de presa

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
Licitatie publica

ACCENT MEDIA