Tribuna
Horoscop 25 aprilie
Horoscop 25 aprilie

Berbec
S-ar putea să înregistraţi un eşec în afaceri sau să pierdeţi o sumă importantă. Dacă nu vă stăpâniţi nervozitatea, riscaţi să aveţi probleme cu colegii de serviciu şi cu persoana iubită. Evitaţi cu orice preţ o ceartă cu partenerul de viaţă!

Taur
Şefii vă reproşează că nu acordaţi destulă atenţie sarcinilor de serviciu. Pe plan sentimental, este posibil ca atmosfera tensionată din ultimele zile să se accentueze. Nu vă descurajaţi!

Gemeni
Dimineaţa este posibil să apară evenimente neprevăzute, care vă împiedică să vă respectaţi programul. Nu este momentul să intraţi în afaceri. Relaţiile de parteneriat vă pot crea mari probleme.

Rac
Nu este exclus să pierdeţi o afacere avantajoasă pentru că întârziaţi la o întâlnire importantă. Nu vă enervaţi! Sunteţi predispus la accidente vasculare. Vă sfătuim să vă relaxaţi mai mult.

Leu
Dimineaţa este posibil să primiţi o veste neplăcută de la o rudă apropiată şi să vă schimbaţi compet programul zilei. Sunteţi nevoit să faceţi cheltuieli care vă depăşesc bugetul. Nu ezitaţi să apelaţi la prieteni!
 
Fecioară
Un eşec în afaceri vă face să deveniţi irascibil. Vă sfătuim să nu vă revărsaţi nervii acasă. Ar fi bine să ţineţi cont de sfaturile partenerului de viaţă. Spre seară, vă mai liniştiţi la o întâlnire cu prietenii.

Balanţă
S-ar putea să înţelegeţi greşit acţiunile unui partener de afaceri şi să vă certaţi cu el. Vă sfătuim să discutaţi calm şi să analizaţi împreună toate problemele, pentru că altfel riscaţi să rupeţi relaţiile.

Scorpion
Vă sfătuim să amânaţi plecarea într-o călătorie. Este posibil să survină evenimente neprevăzute. S-ar putea să aflaţi că o rudă a avut un accident şi să faceţi câteva drumuri scurte împreună cu partenerul de viaţă.

Săgetător
Dimineaţa s-ar putea să fiţi acuzat de colegi că nu sunteţi consecvent. Vă sfătuim să fiţi prudent, pentru că astăzi aveţi tendinţa să fiţi impulsiv. După-amiaza s-ar putea să primiţi o importantă sumă de bani.

Capricorn
Dimineaţa s-ar putea să aflaţi că o cunoştinţă s-a îmbolnăvit grav. Vă implicaţi şi, astfel, faceţi mai multe drumuri scurte. În a doua parte a zilei, sfaturile unei rude mai în vârstă vă ajută să vă clarificaţi sentimentele contradictorii.

Vărsător
Sosirea unor musafiri din altă localitate vă obligă să vă schimbaţi planurile pentru azi. Dacă vă roagă să îi ajutaţi cu ceva, vă sfătuim să nu îi refuzaţi. Spre seară, un prieten de familie vă dă o veste neplăcută.

Peşti
Sunteţi hotărât să rezolvaţi o problemă financiară care vă sâcăie de mai multă vreme. Dacă vi se propune să vă asociaţi într-o afacere, vă sfătuim să nu ezitaţi.

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
sevis

marquardt

jidvei

fmct

Thyssenkrupp System Engineering GmbH

Enescu

Vacanta Eurotrip
espressor
paltinul
info
Covoare
turboclima
Licitatie publica

accentmedia