Tribuna
Horoscop 24.10.2018
Horoscop 24.10.2018

Berbec

Energia şi perseverenţa vă ajută să finalizaţi un proiect început cu mai mult timp în urmă. În prima parte a zilei, un prieten vă propune o colaborare avantajoasă, care vă va aduce satisfacţii materiale nesperate.

 

Taur

Vă simţiţi în formă şi faceţi planuri îndrăzneţe de viitor. Este un moment prielnic pentru investiţii pe termen lung, pentru a începe noi afaceri şi pentru călătorii în interes personal.

 

Gemeni

Sunteţi plin de elan şi aveţi iniţiative inspirate. Puteţi avea mari satisfacţii pe plan profesional şi intelectual, dacă daţi dovadă de perseverenţă. Pe plan sentimental, nu aveţi de ce să vă plângeţi.

 

Rac

Dimineaţa faceţi o scurtă călătorie în care îmbinaţi interesele profesionale cu cele personale. Sunteţi foarte încrezător în capacităţile dumneavoastră şi aveţi tendinţa să vă asumaţi prea multe riscuri.

 

Leu

Datorită dificultăţilor financiare, s-ar putea să se declanşeze o ceartă în familie. Sunteţi plin de energie şi puteţi să finalizaţi o lucrare începută cu mai mult timp în urmă. Nu pierdeţi ocazia!

 

Fecioară

Începeţi ziua cu elan şi încredere, care vă sporesc randamentul. Nu aveţi niciun fel de probleme de comunicare. S-ar putea să plecaţi într-o călătorie de afaceri.

 

Balanţă

Sunteţi tensionat datorită programului încărcat de la locul de muncă. Vă sfătuim să nu vă manifestaţi nemulţumirea în faţa şefului. Aveţi încredere şi nu vă lăsaţi copleşit! Veţi rezolva cu bine toate sarcinile.

 

Scorpion

Aveţi mari şanse de reuşită în tot ce faceţi la locul de munca şi în interes personal. Vointa şi increderea în sine vă ajută să depăşiţi toate dificultăţile. Este un moment foarte bun pentru a susţine examene, lucrări şi proiecte.

 

Săgetător

Situaţia financiară nu este satisfăcătoare, dar nu reuşeşte să vă descurajeze sau să vă determine să vă pierdeţi încrederea în forţele proprii. Chiar dacă vă simţiţi în formă, vă recomandăm să vă gândiţi bine înainte de a acţiona şi să fiţi prudent.

 

Capricorn

Un bărbat mai în vârstă vă propune o afacere din care puteţi câştiga în scurt timp o sumă importantă de bani. În cursul după-amiezii sunteţi nevoit să plecaţi într-o călătorie în interes de serviciu.

 

Vărsător

În prima parte a zilei vă ocupaţi de o problemă financiară mai veche. Dacă vi se propune o colaborare, vă sfătuim să nu o refuzaţi. Ar putea să producă o schimbare favorabilă în viaţa dumneavoastră.

 

Peşti

Primiţi o sumă mare de bani dintr-o afacere demarată cu mai multe zile în urmă împreună cu un prieten. Acum puteţi să vă faceţi planuri îndrăzneţe de viitor şi să cumpăraţi un obiect de valoare pe care vi-l doriţi de mult.






comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
adi eco

Comunicat de presa

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
Licitatie publica

ACCENT MEDIA