Tribuna
Horoscop 24.04.2018
Horoscop 24.04.2018

Berbec

Din cauza oboselii şi a nerăbdării, deveniţi irascibil şi nu reuşiţi să vă controlaţi. Riscaţi să aveţi discuţii aprinse cu cei din jur. Ca să nu vă îndepărtaţi prietenii, vă recomandăm să vă stăpâniţi agresivitatea.

 

Taur

Sunteţi iritat şi nu este exclus să aveţi o reacţie dură faţă de partenerul de viaţă. Vă sfătuim să vă schimbaţi atitudinea dacă nu doriţi să ajungeţi la o ceartă în toată regula.

 

Gemeni

Sunteţi excesiv de critic. Vă recomandăm să vă temperati, pentru că riscaţi să vă îndepărtaţi prietenii. După-amiaza s-ar putea să primiţi veşti de la o rudă din altă localitate.

 

Rac

Nu reuşiţi să vă respectaţi programul din cauza unor evenimente neaşteptate. S-ar putea să aveţi musafiri sau să fiţi invitat la rude. Cu această ocazie, este posibil să aflaţi informaţii de care aveaţi nevoie pentru a demara o afacere.

 

Leu

Nimic nu vă este pe plac, nimeni nu vă intră în voie. Această atitudine riscă să vă creeze probleme la serviciu şi în relaţiile cu persoana iubită. S-ar putea să vă enervaţi din cauza unui eşec în afaceri.

 

Fecioară

Dimineaţa, o serie de evenimente neaşteptate vă împiedică să vă respectaţi programul. Nu este un moment bun pentru afaceri, întrucât s-ar putea să suferiţi un eşec care să vă descurajeze.

 

Balanţă

Faptul că aţi investit o sumă serioasă într-o afacere nerentabilă vă afectează starea de spirit şi relaţiile cu cei din jur. Traversaţi o perioadă mai dificilă şi aveţi impresia că nu vă reuşeşte nimic şi că toată lumea vă este împotrivă.

 

Scorpion

Ambiţia de a vă îmbunătăţi situaţia financiară vă poate face să neglijaţi planul sentimental. Nu este exclus să aveţi discuţii cu partenerul de viaţă. Spre seară, sunt şanse să fiţi invitat la o petrecere.

 

Săgetător

Aveţi soluţii originale pentru orice problemă şi suneţi apreciat de colegi şi de partenerul de viaţă. Profitaţi de acest context favorabil! Aveţi un randament deosebit şi puteţi finaliza tot ce aţi început.

 

Capricorn

Intervin mereu lucruri neprevăzute, aşa că vă sfătuim să nu vă faceţi un program foarte strict. S-ar putea să aveţi de făcut câteva drumuri scurte în interes personal, spre nemulţumirea partenerului de viaţă.

 

Vărsător

Aveţi tendinţa să vă enervaţi foarte uşor şi să reacţionaţi impulsiv faţă de cei din jur. Atenţie: riscaţi să jigniţi persoane apropiate! Vă sfătuim să nu vă ocupaţi de afaceri şi să nu semnaţi documente oficiale.

 

Peşti

Dimineaţa, s-ar putea să fiţi nervos din cauza unei discuţii în contradictoriu cu un partener de afaceri. Nu vă faceţi griji! După-amiaza, situaţia revine la normal. Ar fi bine să ţineţi cont de sfaturile unei femei mai în vârstă.

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
sevis

marquardt

jidvei

Sibiul de odinioara

fmct

Comunicat de presa smart city parking

Vacanta Eurotrip
espressor
paltinul
info
Covoare
turboclima
Licitatie publica

accentmedia