Tribuna
Horoscop 23.07.2019
Horoscop 23.07.2019

Berbec

Doriţi să vă afirmaţi şi faceţi eforturi mari la serviciu. Vă sfătuim să nu exageraţi, pentru că nu sunteţi într-o formă grozavă. Nu este cazul să vă asumaţi riscuri. Şansele de succes sunt minime. Nu vă pierdeţi răbdarea!

 

Taur

S-ar putea să aveţi o discuţie aprinsă cu partenerul de viaţă, din cauza neînţelegerilor pentru programul de mâine. Vă recomandăm să nu călătoriţi, pentru că riscaţi să faceţi un accident.

 

Gemeni

Aveţi o mare putere de concentrare, ceea ce vă ajuta mult la serviciu. După-amiaza reuşiţi cu greu să aplanaţi o discuţie în contradictoriu care ameninţă să degenereze în ceartă. Vă recomandăm să fiţi mai atent cu o persoana în vârstă.

 

Rac

Dacă trebuie să călătoriti, vă sfătuim să fiţi prudent, pentru că sunteţi predispus la accidente. Relaţiile cu anturajul sunt foarte bune, dar ar fi bine să acordaţi mai multă atenţie persoanelor în vârstă din familie.

 

Leu

Dimineaţa s-ar putea să fiţi confuz. Vă recomandăm să evitaţi discuţiile în contradictoriu cu partenerul de viaţă. După-amiază situaţia se îmbunătăţeşte simţitor, de la sine. Spre seară, vă simţiţi bine într-o vizită. Nu neglijaţi odihna!

 

Fecioară

Aveţi o groază de probleme şi sunteţi tentat să vă ocupaţi de mai multe în acelaşi timp. Dacă vă pripiţi, riscaţi să faceţi greşeli costisitoare. Vă sfătuim să fiţi mai atent la serviciu. Evitaţi speculaţiile!

 

Balanţă

Tensiunile din familie, cauzate de dificultăţi financiare, duc astăzi la discuţii aprinse cu o rudă mai în vârstă. Vă recomandăm să nu vă ambalaţi. Din cauza stresului, sunteţi predispus la probleme de sănătate sau chiar la accidente.

 

Scorpion

Nu aveţi nici răbdare şi nici energie pentru a duce la bun sfârşit ce aţi început. Nu este momentul să vă asumaţi noi responsabilităţi. După-amiază sunteţi predispus la stări depresive. Păstraţi-vă calmul şi ţineţi cont de sfaturile unui prieten apropiat!

 

Săgetător

Aveţi succes pe plan profesional, dar sunteţi nevoit să rămâneţi la serviciu peste orele de program. Nu are rost vă certaţi cu un coleg mai în vârstă doar pentru că nu este de acord cu dumneavoastră. Vă recomandăm să nu cereţi nimănui să facă ceea ce dumneavoastră nu aţi accepta.

 

Capricorn

Dimineaţa aveţi de făcut mai multe drumuri scurte şi sunteţi nevoit să faceţi cumpărături urgente. Pentru a termina la timp, ar fi bine să cereţi ajutorul unui prieten. Dacă circulaţi cu maşina, vă recomandăm să nu vă grăbiţi. Există riscul să fiţi implicat într-un accident.

 

Vărsător

Este posibil să vă enervaţi şi să nu mai aveţi răbdare să terminaţi o lucrare pe care aţi amânat-o de mai multe ori. Vă recomandăm să nu vă pripiţi, pentru că riscaţi să stricaţi şi ce aţi făcut până acum. Evitaţi discuţiile aprinse cu partenerul de viaţă! Nu este o zi bună pentru călătorii.

 

Peşti

Dimineaţa, un prieten vă roagă să îl ajutaţi într-o chestiune urgentă. Vă sfătuim să faceţi tot posibilul să nu-l refuzaţi, chiar dacă sunteţi foarte ocupat. Spre seară, este posibil să vă certaţi cu partenerul de viaţă pentru că aţi cheltuit prea mult.

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
sevis

marquardt

jidvei

Sibiul de odinioara

fmct

Comunicat de presa smart city parking

Vacanta Eurotrip
espressor
paltinul
info
Covoare
turboclima
Licitatie publica

accentmedia